Mobiili.fi Uusi some-sovellus nousi puheenaiheeksi: tällainen on taikasanojen Peach

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Peachissa on taikasanoja, joilla voi lisätä jotain päivityksiinsä. Tässä sana rate on tuonut arvosteluasteikon mukaan.


  Lukemattomien some- ja viestisovellusten joukkoon on saatu jälleen yksi uusi yrittäjä, Peach. Eilen laajemmin julkaistu Peach sai ainakin teknologiakansan ja varhaiset omaksujat Yhdysvalloissa heti mukaansa – ja Peach nousi puheenaikeeksi Twitterissä.

  Peach on nyt tarjolla vasta Applen iPhonelle App Storesta.

  Peachissa voi julkaista päivityksiä omaan tilaansa muiden kommentoitavaksi. Erikoisuus uudessa sovelluksessa ovat kuitenkin niin sanotut taikasanat (magic words), joiden avulla viestejänsä voi elävöittää helposti.

  Taikasanat toimivat toistaiseksi englanniksi. Kirjoittamalla draw pääsee piirtämään, kirjoittamalla song voi jakaa parhaillaan soivan kappaleen, kirjoittamalla GIF pääsee lisäämään GIF-kuvan ja niin edelleen (muita sanoja here, goodmorning, goodnight, battery, weather, move, meetings, safari, dice, time, date, movie, tv ja game).

  Yksityisviestejä käyttäjien välillä Peachissa ei ainakaan toistaiseksi ole. Nyt se muistuttaakin pitkälti Facebookin omaa seinää, mutta lähtökohtaisesti mobiiliin tehtynä ja taikasanojen kera. Toisaalta pienten tilapäivitysten jakaminen muistuttaa toki myös Twitteristä.

  [​IMG]
  Kavereiden uusimmat Peach-päivitykset saa esiin yhteen näkymään


  Kavereiden tuoreimmat päivitykset saa näkyviin kerralla listattuna.

  Taikasanojen ohella toisena erikoisuutena Peachissa mukana myös ilmoituksen vastaanottajalle lähettävä kavereiden herätystoiminto, jolla voi tervehtiä toista käyttäjää monin eri tavoin, kuten heiluttamalla, lähettämällä suukon tai kakun taikasanoilla – tämäkin osittain tuttua Facebookin tökkäyksistä ja aikoinaan hämmästyttäneestä Yo-sovelluksesta.

  Peach on saanut lentävän lähdön osittain myös sen vuoksi, että sovelluksen takana on Twitterin omistaman VIne-videopalvelun perustaja Dom Hoffman.

  Sen, tuleeko Peachista minkäänmoista menestystä alkuhypen jälkeen, kertoo vasta aika.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju