Uusi softa Z500:een? (WinXP + PC Studio 3 + USB = yhdistäminen ei onnistu)

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja 2kind, 6/11/08.

 1. 2kind

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Otsikko kuvannee ongelmatilannetta suht' selkeästi. Windowsin laitehallinta löytää kyllä puhelimen, ajurit on asennettu ja ovat nähtävästi ajan tasalla. Melkoinen määrä googlettelua takana ja sormi on edelleen suussa. Kokeiltu on sim-kortin kanssa ja ilman, eri usb-porteissa, bluetooth EI ole päällä, ... Edes synkkaus tai puhelimen tiedostojen selailu ei toimi. Tukeeko samsungin virallinen softapäivityskuvio edes kyseisen puhelimen päivittämistä? Vai tökkiikö tässä pelkästään puhelimessa tällä hetkellä oleva Elisan lukittu/brändätty softa? (Puhelin on vanha pakettipuhelin, jonka 24kk sopimuskausi on päättynyt jo tovi sitten.)

  Nämä Samsungit eivät ole ominta alaani, joten kaikenlainen tuki ja apu otetaan kernaimmin vastaan. Kiitos etukäteen, mikäli joku asioista paremmin tietävä jaksaa vaivautua.
   
 2. 2kind

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Elisan brändäys/lukitus poistunee tänään, pitää ihmetellä josko se olisi ollut tuhoon tuomittujen yritysteni ahtain pullonkaula. Sanokaapa, pitääkö jotain näppäintä tai näppäinyhdistelmää pitää puhelimesta painettuna kun kytkee usb-kaapelia? Päivitin juuri saman valmistajan mp3-soittimeen firmiksen, ja hiton pitkään meni senkin kanssa pähkäillessä että miten firmiksenpäivittäjä tunnistaa laitteen; juju oli kytkeä ensin laite, sitten valita safely remove, tehdä soittimelle hard reset, pitää play-nappia pohjassa määrättömän kauan, hakea uudet ajurit ...huh-huh.

  ...Onko tässä puhelimen softapäivityksessä jotain vastaavia piirteitä?
   
 3. 2kind

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Jatkan yksinpuhelua. Elisan brändäyshän ei poistunut mihinkään, se on nykyisen firmiksen ominaisuus. Lukitus lähti kyllä. Tämänhetkisellä tietämykselläni väitän mm. seuraavaa.

  1.) PC Studio 3 ei toimi tällä puhelinmallilla. Piste.
  2.) PC Studio 2 toimii, mutta siinä ei ole firmiksenpäivitystoimintoa.
  3.) Tälle puhelinmallille ei ole ilmeisti ole virallista brändäämätöntä softaa, tai ainakaan sellaista ei ole päivitetty vuosiin.
  4.) Epävirallisia, eri brändäyksillä varustetuista versioista ripattuja sekä mahdollisesti niistä edelleen muokattuja firmiksiä liikkuu verkossa, samoin kuin kolmannen osapuolen softia joilla ne ajetaan luuriin. Saavutettu hyöty lienee vähäinen, sillä kaikki näyttäsivät olevan vuodelta 2005, mikäli osasin versiokoodeja oikein tulkita. Oikeastaan ainoa uudempi softa johon olen törmännyt on se Elisan softa joka puhelimessani nyt jo on (Z500NKFC2, jossa F = 2006 ja C = maaliskuu).

  Eli melkein tekisi mieli sanoa 'case closed', vaikka Elisan brändäys 'tuttaakin.
   

Jaa tämä viestiketju