Uusi puhelin säätäjälle

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Sanskapina, 15/10/07.

 1. Sanskapina

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/10/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs uusi puhelin olisi hakusessa. Nyt on käytössä nokia n-gage joka on ehdottomasti paras puhelin tähän mennessä, mutta alkaa auttamattomasti vanhentua eikä noita uutena enää saakaan.

  Uudelta puhelimelta haluan ehdottomasti ainakin sitä että sen saisi helposti koneeseen kiinni (usb esimerkiksi). S60 pitää olla kun siihen on tottunut, multitask ihan ehdoton. Akkukestoa olisi mukava saada n-gagea enemmän, tuo kun vanhahkolla akulla jaksaa nippanappa sen päivän. Ulkonäöllä ei ole mitään väliä jos puhelin toimii muuten. Mp3-soitin ja kamera ovat plussaa mutteivat välttämättömiä kunhan puhelimeen muuten saa esimerkiksi mp3-soittoäänet. Muistikorttipaikkakin hyvä, saa mahtumaan enemmän säädettäviä pelejä ja ohjelmia. Näppäimistö on aika olennainen, sellainen että vähän suurempikin nakki mahtuu kirjoittamaan kunnolla!

  Hintahaarukka ~200 eurossa, käytettykin tottakai käy jos hyvä löytyy.

  Hitsin hankala ite lähteä tutkimaan ja etsimään kun uusia puhelimia tuntuu tulevan kokoajan, toivottavasti joku osaa sanoa noilla kriteereillä jonkun.
   
 2. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Nokia 6120 Classic. Mitäpä tuota enää enempää etsimään. Ainoa mikä saattaa tulla vastaan, niin pienehkö näppäimistö. Suosittelen kuitenkin, että käyt testaamassa näppäimistöä ja muutenkin hypistelemässä puhelinta, sillä tuo näppäimistö ei ole mitenkään hankala käyttää, vaikka onkin pieni ja siro.
   

Jaa tämä viestiketju