Uusi puhelin Nokian N81:n tilalle

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja paha80, 29/10/09.

 1. paha80

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/4/08
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  2
  Nokian N81 vetelee tällä hetkellä viimeisiään. Lähes joka puhelulla puhelimen mikki ritisee ja rätisee niin, että mun puhe ei kuulu ollenkaan toiseen päähän ja samalla kyllä rätisee kyllä omissakin korvissa. Välillä taas vastapuolen ääntä ei meinaa millään kuulla vaikka äänet olisivat täysillä. Ikääkin on puhelimella vasta puolitoista vuotta ja jo nyt tässä kunnossa. Alusta asti ollut tuota vikaa, mutta viimeaikoina sitä on ollut koko ajan.

  Joten mikä puhelin tilalle? Nokiaan olen kyllä pettynyt, en taida enää uskaltaa ottaa uutta. Kaksi edellistäkin hajosi vuoden-kahden sisään hankinnasta. Samsung kiinnostaisi jossain määrin, mutta en oikein tiedä miten helppokäyttöisiä nämä kosketusnäytöllä varustetut puhelimet oikein ovat. En tarvitse oikeastaan muuta kuin kalenteria, mp3-soitinta, ehkä fm-radiota, wlan olisi kyllä hyvä lisä jatkossakin. Ei kuitenkaan mitenkään pakollinen. Löytyisikö hyviä ehdotuksia? Ja mielellään saa olla kytkypuhelin, olisi ensimmäinen laatuaan.

  Edit. Jonkun verran alkanut tuo Samsungin S5600 puhelin kiinnostamaan. Mahtaakohan olla miten helposti tuon käyttäminen sisäistettävissä pelkästään Nokian puhelimia omistaneelle?
   

Jaa tämä viestiketju