Uusi puhelin N900 jälkeen

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja TqB5MI6A, 6/7/11.

 1. TqB5MI6A Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/12/02
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  1
  Minulla on käytössä ollut viime vuoden kesästä Nokia N900. Oikeastaan ainoa, mitä siitä en varsinaisesti ole tarvinnut, on Linux- tai siis, mahdollisuus komentoriviin. Keskustelu softapuolesta, eli se, mitä seuraa siitä, että puhelimessa on linux, on turhaa saivartelua.

  Pitäisi ottaa nyt vastaava "kommunikaattori" (ja tämäkin, tähän mennessä tuhat ihmistä on jo sanonut, että kommunikaattorionkuollut, sekin on saivartelua). Se, mitä haen, on iso näyttö, aito qwerty-näppäimistö (FI), aito nettiselain, toimiva sähköposti jne jne jne. Kilpailevista merkeistä löytyisi esim. iphone, mutta siitä puuttuu qwerty-näppäimistö. (Jokainen, joka on kokeillut kirjoittaa sähköpostia moottoritiellä 100 km tuntinopeudessa asuntovaunu perässä, tietää, että kosketusnäytöllisellä puhelimella ajetaan ojaan.) N900 kamerakin on hyvä- en ole kuljettanut digikameraa sen takia aikoihin mukana. Niin, puhelimen pitäisi tietenkin olla suomenkielinen.

  Eli, N900 suhteen en olisi valmis luopumaan mistään muusta kuin linuxista ja heikosta akun kestosta. Olisiko ajatuksia, mikä olisi seuraava puhelin?
   
 2. nico...

  nico... Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  5795
  Tykkäykset:
  846
  Puhelinmalli:
  WP, iOS
  Kyllä tuossa tilanteessa ojaanajo on ihan ansaittua. Ja kysymykseen, itse ostin iPhone4:n N900:n jälkeen. Alkuun vierastin fyysisen qwertyn puutetta mutta nyt en sitä kaipaa, reilu 7kk takana.
   
  2 henkilöä tykkää tästä.
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Nopealla heitolla: Nokia E7 tai HTC Desire Z.
  Molemmissa on fyysinen qwerty ja loput ominaisuudet/puutteet ovat sitten makuasia.


  Jos fyysinen qwerty ei ole pakollinen, niin kannattaa harkita valintaa kaksikosta Nokia N9 tai iPhone 4.
   

Jaa tämä viestiketju