Mobiili.fi Uusi operaattori, uudet kujeet – Ei liittymiä, vaan tili usealla SIM-kortilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Viime vuoden lopulla itsestään ilmoittanut uusi palveluoperaattori Moi on aloittanut toimintansa. Operaattorikilpailun tosissaan ottava aloittelija on päättänyt lähteä hieman totutusta poikkeavalle reitille palvelutarjonnassaan.

  Moi ei tarjoa perinteiseen tapaan yksittäisiä liittymiä. Sen sijaan operaattorin asiakkaat saavat käyttäjätilin, johon kuuluu automaattisesti useampi SIM-kortti – eli ”simmi” – ja tietyn verran dataa kaikkien korttien kesken jaettavaksi.

  Perusmuotoisena Moi-tili maksaa 18 euroa kuussa ja hintaan kuuluu kolme simmiä sekä 12 gigatavua dataa. Kortteja voi käyttää yksi henkilö useammassa laitteessa tai useampi henkilö, kuten perheenjäsenet, kukin omassa laitteessaan. Datapaketti on yhteinen kaikkien korttien kesken. Puheesta ja viesteistä taas maksetaan lähtökohtaisesti käytön mukaan.

  Palvelumallin tärkein osa-alue on kuitenkin muokattavuus. Asiakas voi siis muuttaa tilauksensa sisältöä vapaasti. Mukaan voi liittää useampia simmejä, puhepaketin, rajattoman datapaketin tai muita herkkuja.

  Lisäykset luonnollisesti maksavat. Esimerkiksi kolmen simmin perussetin jälkeen lisäsimmit maksavat kuusi euroa kuukaudessa ja mukaan saa automaattisesti neljä gigatavua lisää dataa. Rajaton datapaketti taas maksaa 15 euroa kuukaudessa yhtä simmiä kohden. Datarohmuille Moi ei siis välttämättä ole halvin mahdollinen vaihtoehto, mutta tietyissä tilanteissa tilitaktiikalla voi saada katettua useamman käyttäjän tai laitteen tarpeet ihan mukavaan hintaan.

  Tilin hallinta tapahtuu Mun Moi -palvelulla, joka on käytettävissä joko verkkoselaimessa tai mobiilisovelluksella. Laskutus taas tapahtuu suoraan maksukortilta, eli paperi- tai verkkolaskuja ei Moin tapauksessa tarvitse käsitellä.

  Moi on potkaissut toimintansa käyntiin tänään avaamalla verkkokauppansa. Uusi palveluoperaattori toimii DNA:n 4G-verkossa.


  Moi! Huippua, avasimme tänään verkkokauppamme! Käy tutustumassa ja kerro tykkäätkö. Tilaa ja liity Moi -joukkoon https://t.co/yERZserywH

  — Moi (@moimobiili) 3. toukokuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju