Mobiili.fi Uusi Nexus 7 -tabletti jätti tulematta – ”Ei tarpeeksi potentiaalia”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2178
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Googlen ja Asuksen ensimmäinen Nexus 7


  Google esitteli Asuksen kanssa yhteistyössä tekemän Nexus 7 -tabletin ensimmäistä kertaa vuonna 2012. Seuraavana vuonna yhtiö esitteli päivitetyn version seitsemäntuumaisesta tabletista, joka oli edeltäjäänsä nähden edistyksellisempi useilla eri osa-alueilla. Nyt Asuksen hallituksen jäsen Jonney Shih on kertonut Trusted Reviewsin haastattelussa, minkä vuoksi kolmannen sukupolven Nexus 7 -tablettia ei ole vielä tullut. Asiasta uutisoi muun muassa PhoneArena.

  [​IMG]
  Uusi Nexus 7


  ”Työskentelemme edelleen yhdessä Googlen kanssa”, Shih kertoo. Hänen mukaansa yhtiöt keskustelivat paljon kolmannen sukupolven Nexus 7 -tabletista, mutta ne eivät nähneet tarpeeksi potentiaalia uudelle laitteelle, minkä vuoksi uutta laitetta ei lähdetty tekemään.

  ”Ensimmäinen Nexus 7 -tabletti oli mielenkiintoinen laite”, Jonney Shih toteaa. Se toi laadukkaan rakenteen ja hyvät tekniset ominaisuudet edullisempaan hintaluokkaan. Seuraavana vuonna Nexus 7 -tabletti sai kompaktimman koon ja enemmän tehoa, mikä teki siitä vielä houkuttelevamman. Shihin mukaan Asus ja Google eivät uskoneet, että seuraava Nexus 7 -tabletti olisi voinut yllättää samalla tavalla kuin aiemmat ja olla yhtä houkutteleva laite.

  Uuden Nexus 7:n tuloon vaikutti varmasti Googlen yhteistyö HTC:n kanssa, joka tuotti 8,9 tuuman näytöllä varustetun Nexus 9 -tabletin. Pienten tablettien myyntiin on varmasti myös vaikuttanut suurempien älypuhelimien suosion kasvaminen. Jos taskusta löytyy yli viiden tuuman älypuhelin, saattaa ihminen ostaa helpommin 8-10 tuuman tabletin seitsemäntuumaisen tabletin sijaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju