Mobiili.fi Uusi Nexus 6 nähty livekuvassa – kamera kaappaa huomion

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawein uskotaan olevan seuraavan suuren Nexus-puhelimen valmistaja


  Alkavan syksyn myötä tiedot uusista Nexus-puhelimista lisääntyvät hyvää vauhtia. Edelleen vaikuttaa todennäköiseltä, että loppuvuodesta nähdään kahden erikokoisen Nexus-puhelimen julkaisu. Pienemmän valmistuksesta vastannee LG ja suuremmasta huolehtinee Huawei. Jälkimmäinen Nexus 6 -seuraaja on nähty tänään uusissa kuvissa.

  Aiempien tietokonemallinnusten sijaan vuorossa on aitoa valokuvamateriaalia oletetusta Huawei-Nexuksesta. Design vaikuttaa lähes identtiseltä aiempien vuotovideoiden kanssa.

  Tällä kertaa huomio kiinnittyy kuitenkin entistä tiukemmin puhelimen takakameraan ja sen ympäröivään alueeseen. Jo aiemmin kevyesti kohoavalta vaikuttanut takakuoren yläosa on uusissa kuvissa musta, mikä korostaa luonnollisesti piirrettä entisestään. Kyseessä on mielenkiintoinen muotoiluvalinta, jolle löytynee myös puhelimen käyttämästä tekniikasta jokin syy.

  Huawein valmistamaan uuteen jätti-Nexukseen odotetaan korkealuokkaista laitteistoa. Huhuissa ovat liikkuneet muun muassa seuraavan sukupolven Snapdragon-huippujärjestelmäpiiri, QHD-tasoinen 5,7 tuuman näyttö ja stereokaiuttimet. Nämä tiedot ja vuotokuvissa nähty ulkomuoto voivat kuitenkin erota lopullisesta tuotteesta.


  Haters gonna hate… Again… ^^ #Huawei #Nexus #Nexus6 pic.twitter.com/M2w5jPNT5S

  — OnLeaks (@OnLeaks) 24. elokuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju