Mobiili.fi Uusi Nexus 5 saapuu markkinoille näillä teknisillä tiedoilla?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Parin vuoden takainen Nexus 5


  Googlen tämän vuoden Nexus-uutuudet vuotavat tietoja alati tiheämmin. Sekä LG:n pienemmästä että Huawein suuremmasta Nexuksesta on nähty useita vuotokuvia, mutta teknisten tietojen saralla on ollut hiljaisempaa. Nyt LG:n Nexus 5:n tekniset tiedot ovat kuitenkin livahtaneet julkisuuteen.

  DroidFeedin mukaan tiedot saatiin Weibo-palvelun kautta. Lähde on aiemmin vastannut myös muista tekniikkavuodoista. LG:n valmistaman uuden Nexus 5:n kerrotaan sisältävän Snapdragon 808 -järjestelmäpiirin, kolmen gigatavun RAM-muistin ja Sony-sensorilla varustetun 13 megapikselin kameran. Lisäksi kameran käyttöä pitäisi avustaa LG G4:stä tuttu optinen kuvanvakain.

  Mainittu laitteisto voi tuntua hieman köykäiseltä vuoden 2015 loppupuoliskolla julkaistavalle puhelimelle. Toisaalta, mikäli tiedot pitävät paikkansa, takaavat ne varmasti miellyttävän hintatason. Viime vuonna julkaistu Nexus 6 kun oli sekä kokonsa että korkean hintansa puolesta hieman ikävä yllätys alkuperäisen Nexus 5:n tasoon tottuneille.

  Uudesta LG:n valmistamasta Nexuksesta on jo aiemmin nähty muotoilua esitteleviä tietokonemallinnoksia. Lisäksi eilen raportoimmme suurempaa Huawein valmistamaa Nexus 6 -seuraajaa koskevista tietovuodoista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju