Mobiili.fi Uusi Moto G tulee kahdessa koossa – kuvat paljastavat erot

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oletettu Moto G4.


  Motorolan suosittu Moto G -budjettipuhelinsarja saa pian jatkoa. Moto G4:n on uskottu saapuvan markkinoille kahdessa koossa, ja nyt molempien versioiden uskotaan paljastuneen vuotokuvissa.

  Sarjavuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä tuotekuvan uudesta Motorola-puhelimesta, jonka vihjataan vahvasti olevan toisen viime aikoina nähdyn Moto-uutuuden ”pikkuveli”. Nähtävästi uusi kuva esittää siis perinteisempää ja pienempää Moto G -mallia, joka on kulkenut koko kevään nimellä Moto G4.

  Tämä tarkoittaisi, että aiemmin vuotokuvissa nähty Moto G -malli onkin huhuttu Moto G4 Plus. Kookkaamman Moto G -laitteen suurin ero on neliön muotoinen fyysinen kotipainike, joka nyt nähdystä Moto G4 -materiaalista uupuu. Moto G4 ja Moto G4 Plus saattavat näillä näkymin paljastua jo huomenna Delhissä pidettävässä lehdistötilaisuudessa.

  [​IMG]
  Oletettu Moto G4 Plus.


  Samaa kotipainiketta hyödynnetään uusissa Moto X -puhelimissa. Tutusta Moto-designista poikkeavat mallit saavat raporttien mukaan modulaaristen lisälaitteiden sarjan, joita voi kytkeä suoraan kiinni puhelinten takapaneeliin.


  Say hello to your little bro. https://t.co/am51AwvMGf pic.twitter.com/KivM4AM9Sq

  — Evan Blass (@evleaks) 14. toukokuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju