Mobiili.fi Uusi mobiilipalvelu kääntää työnhaun päälaelleen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Suomessa lanseerataan pian uusi mobiilipalvelu, joka kääntää työnhaun päälaelleen. Pockethuntin betaversio tulee saataville Suomessa 17. päivä elokuuta. Sovellus mahdollistaa työntekijöille ja työnantajille rekisteröitymisen palveluun, jossa työntekijät esiintyvät anonyymeinä.

  Pockethunt tarjoaa työnantajille uuden tavan löytää työntekijöitä. Työntekijä voi tehdä käyttäjän Pockethuntiin ja tehdä itsestään CV:tä muistuttavan profiilin. Työnantajat löytävät eri alojen työntekijät palvelun hakukoneen kautta. Haun jälkeen työnantajat saavat kriteereihinsä sopivan listan työntekijäehdokkaista ja he näkevät henkilön perustiedot. Jos työnantaja on kiinnostunut työnhakijasta, voi hän lähettää työnhakijalle katselupyynnön kokonaiseen CV-profiiliin. Työnhakija voi tämän jälkeen tarkastaa mahdollisen työnantajan ja hyväksyä tai hylätä katselupyynnön.

  ”Idea Pockethuntille syntyi seuranhakupalvelu Tinderistä, jonka käyttöä seurasin vierestä noin vuosi sitten. Nopeus ja helppokäyttöisyys oikeiden ihmisten kohtaamiselle herätti mielenkiintoni, ja lähdimme jalostamaan ideaa rekrytointitarkoitukseen”, kertoo Pockethuntin perustajaosakas Joakim Honkasalo.

  Honkasalo kertoo, että kautta aikojen työtä on haettu työnhakijoiden aloitteesta eikä työnantajan. Nyt Pockethuntin avulla hän haluaa kääntää työnhaun päälelleen. ”Kynnys lähestyä ehdokasta on varsin matala, kun hän on jo antanut katseluoikeuden profiililleen”, kertoo Honkasalo.

  Pockethunt tähtää myös kansainvälisille markkinoille, mutta aloitus tapahtuu Suomessa. Palvelun verkkosivuilta voi pyytää rekisteröintioikeutta, koska ainakin aluksi se toimii kutsuperiaatteella.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju