Uusi luuri herättävällä fm-radiolla?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja SaZa, 21/9/09.

 1. SaZa Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/9/09
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  Nokia 8
  Onko olemassa vielä sellaista puhelinta, jossa on herätyskellon äänenä olisi FM-radion taajuus.

  Se on sivuseikka, et toimiiko radio siten, että sen antenni on kuulokkeissa, pääasia on se, että se herättää tietyllä taajuudella.

  Itse tässä olen selaillut käyttöohjeita ja niissä ei monestakaan löydy kyseistä ominaisuutta, joten nyt olisi neuvot tarpeen, että mistä tämä ominaisuus todella löytyy.

  Nykyisessä (N 6085) tämä löytyy, mutta paikallisten myyjien mukaan, sitä ei ole koskaan löytynyt mistään puhelinmallista, joten löytyykö sitä todella mistään?

  Lisäksi vaatimuksina olisi WLAN, GPS, muistikortti (microSD).

  Ja toinen kysymys, onko olemassa muita kuin Symbian, jossa on mahdollista sijoittaa yhdelle nimelle useampia numeroita samanaikaisesti. Esim. koti, työ, matka?
   
 2. lahewi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Nokia 5030

  Osta Nokia 5030.
   
 3. SaZa Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/9/09
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  Nokia 8
  Älä unta näe, että ostaisin tuollaista, tarvii sitten vaan pärjätä tällä mikä nyt on. Lisäksi siinä on todella paljon puutteita tulevan luurin käyttötarpeista

  Mielellään kuulisin lisää vaihtoehtoja
   
 4. Tenho2

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/10/07
  Viestit:
  58
  Tykkäykset:
  0
  En tiedä ymmärsinkö nyt varmasti oikein, mutta jos meinasit että yhdelle yhteystiedolle useampia numeroita niin WM luurien kontaktieissa ainakin on mahdollista.
   
 5. Kibber

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/5/06
  Viestit:
  115
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Legend
  Nokian puhelimista myös S40 käyttiksellä olevissa tämä onnistuu. Ei siis tarvitse olla Symbian (eli S60).

  Mitä tulee tuohon radion toimimisena herätysäänenä niin pikavilkaisulla omassa Nokia 5800 XM:ssa tuo ei ainakaan ollut mahdollista, mikä kyllä tuntuu vähän hassulta. Voi tosin olla että joku 3rd party softa mahdollistaisi tuonkin.
   
 6. SaZa Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/9/09
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  Nokia 8
  Ihan Oikein ymmärsit, tuota juuri hain
  Ainiin, nykyään puhutaan Symbian puhelimista vasta s60 sarjassa ja uudempien kohdalla. Itel tosiaan tuo s40 käyttiksen sisältävä puhelin, ja siinä on sellainen rajoitus että muistaakseni 6 numeroa sai yhden nimen alle.
  Minustakin tuntuu erittäin hassulta, että kyseinen ominaisuus on napattu pois melkein jokaisesta (hieman kalliimmasta) uudesta puhelimesta, miksi?

  Tuollaisien 3rd party softien kanssa olisi kiva leikkiä, kuhan ensin saisi päätettyä minkä uuden puhelimen ostaisi. Tällä hetkellä varteenotettavat vaihtoehdot ovat: Samsung Omnia HD, Nokia 6710 Navigator ja N85. Mikä olisisi kaikista paras?
   
 7. Kibber

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/5/06
  Viestit:
  115
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Legend
  Kyllähän tuo S60-alusta on Symbianiin pohjannut ihan alusta saakka. S40 on puolestaan ihan oma maailmansa eikä liity Symbianiin mitenkään vaikka Nokia onkin nimennyt alustat samanoloisesti. Mutta tämä ei liity sun puhelimen hankintaan mitenkään. Insinöörisielu minussa vain pakottaa saivartelemaan. ;)


  Paras puhelin toki riippuu pitkälti siitäkin että mitä sä puhelimelta tarvitset. Samppa isolla kosketusnäytöllä ja muilla teknisillä huippuominaisuuksilla tarjoaa varmaan eniten "WOW!"-fiiliksiä, mutta hinta onkin sitten sen oloinen. Toisaalta, softatarjonta ei taida olla hirmuisen laajaa vaikka S60-alusta tässäkin olisi. Puhelinvertailusta löytyy pitkähkö arvostelu tälle Omnia HD:lle. Jos englanti taipuu niin esim. GSM Areenasta löytyy arvostelut N85 ja 6710 Naville

  Toki foorumin omat käyttökokemusketjut kannattaa käydä kanssa lukaisemassa.
   
 8. arjal Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/04
  Viestit:
  671
  Tykkäykset:
  37
  Novo 1220 herättää myös radiolla ja yhdelle kontaktille on mahdollista luoda neljä eri numeroa.

  WLAN ja GPS jäävät haaveeksi.
   
 9. SaZa Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/9/09
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  Nokia 8
  Tämä menee nyt hieman itse itselleni vastaamiseksi, mutta menköön.

  Elikkäs otin selvää matkapuhelinvalmistajien tukinumeroista, missä tuollainen ominaisuus on ja vastauksen olivat seuraavat
  • Nokia = Summa summarum pitkästä listasta on se että vain s40 malleissa on.
  • Samsung = Ei missään tänä tai viime vuonna ilmestyneessä mallissa. Hyvin todennäköisesti Windows puhelimiin saa 3rd softana. Symbianeihin tuskin saa mitenkään. Vanhemmassa L700 puhelimessa ehkä on.
  • Sony-Ericsson = Seuraavissa malleissa on R306, W995, W595, AINO. Mutta tuen mukaan tällöin herätysääni kuuluu napeista :(
  Tiedot siis perustuvat vain ja ainoastaan tukinumeroista saatuihin tietoihin.
  Samsungin tuki saa tästä kyselystä ainoa + merkinnän asiantuntevuudesta, nimittäin osui sellainen henkilö vastaaman, joka on uusien puhelimien ensimmäisiä testikäyttäjiä Suomessa.
  Sony-Ericssonin tuki taasen saa - merkinnän, kun tiedot joutui "lypsämään" tuelta, ja siltikään ei ollut varma missä on ja missä ei.
  Nokian tuki oli siitä välistä, saatu lista tuli sähköpostilla, mutta siinä ei ole kaikkia malleja, jossa kyseinen ominaisuus on. Lisäksi hyvänä esimerkkinä Nokian nettisivuista on puhelin N79, jossa tarkan tuotekuvauksessa lukee
  Mutta silti tuo ei pidä paikkaansa, nimittäin tuessa oikein henkilö kokeili puhelinta, ja sanoi että tuotekuvaus valehtelee ja lupasi korjata asian (ties koska?)
   

Jaa tämä viestiketju