Mobiili.fi Uusi lehdistövuotokuva paljastaa tärkeimmän Huawein uudesta P9-puhelimesta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawei P9:n väitetty ennakkoon vuotanut lehdistökuva. Esillä sormenjälkitunnistin sekä kaksoiskamera Leica-brändäyksineen.


  Huawei tulee julkistamaan uuden P9-huippupuhelimensa parin päivän päästä keskiviikkona 6. huhtikuuta Lontoossa. Uutuus on kuitenkin paljastunut jo useissa vuotokuvissa, ja tällä kertaa tarjolla on uusi lehdistövuotokuva takaapäin.

  Kuvassa näkyy luonnollisesti P9:ään odotettava merkittävin tekininen uudistus, kaksoiskamera, joka on toteutettu yhteistyössä Leican kanssa. Myös Leica-brändi tulee olemaan näkyvästi esillä puhelimessa väitetyn lehdistökuvan osoittautuessa lopulta aidoksi.

  Oheisen kuvan julkaisi Mobilissimo.ru-sivusto.

  Vastaavan näköinen puhelin eli P9 bongattiin jo aiemmin Huawei-pomon korvalta.

  Kameran linssien vierestä P9:stä löytyvät myös kuvausvalo sekä laser automaattitarkennukseen. Hieman alempana on sormenjälkitunnistimen paikka.

  Huawein odotetaan julkistavan P9:stä normaalin version ohella myös muutamia kooltaan ja ominaisuuksiltaan eroavia lisäversioita, mahdollisesti jo myös keskiviikkona.

  Itse P9:n pitäisi sisältää aiempien huhujen ja vuotojen perusteella 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselin Full HD -tarkkuudella. Järjestelmäpiiri on Huawein omasta leiristä Kirin 950 -sarjaa, todennäköisesti juuri Kirin 950. Tulossa huhutusti myös oleva parannettu premium-erikoisversio saisi näin vielä hieman tehokkaamman Kirin 955:n. Lisäksi nämä mallit todennäköisesti eroavat myös RAM-muistiltaan, jota P9-perusversiosta löytyisi kolme gigatavua ja premiumista neljä gigatavua.

  P9-perusversion ja sen suorituskyvyltään tehokkaamman erikoisversion ohella odotetaan myös P9 Lite ja P9 Max -malleja, jotka eroaisivat ominaisuuksiltaan perusversiosta. Tänä vuonna P9 Lite olisi kooltaan kuitenkin samaa luokkaa P9:n kanssa viime vuoden P8-malleista poiketen ja sisältäisi myös 5,2 tuuman näytön, mutta ei esimerkiksi kaksoiskameraa. P9 Litestä on myös aiemmin vuotanut teknisiä tietoja sekä lehdistökuvia, joista kerroimme aiemmin. P9 Max olisi P9-perusversiota suurikokoisempi.

  Mobiili.fi tulee olemaan paikalla Lontoossa Huawein tilaisuudessa ja raportoi ensikokemukset uutuuksista heti tuoreeltaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju