Uusi kysymys = uusi ketju!

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja pAy, 16/6/06.

 1. pAy

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/11/02
  Viestit:
  80
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC one S
  Ihme foorumi kun käsketään laittamaan vanhan ketjun jatkoksi uudet kysymykset, siellä sitten kaikki keskustelee eri asioista sekaisin... Monissa muissa foorumeissa tämä on kiellettyä... Pikaista selkeyttä kaipaan myös tänne!
   
 2. kimmo Vieras

  0   0   0

  Ja meinaatko että sitä selkeyttä tulee sillä, että muutama tuhat käyttäjää postaa jokainen eri ketjuun oman kysymyksensä tyyliin; "ostanko N70sen, vai N71sen ja kertokaa kumpi mulle käy paremmin ja miksi"?
  Eikö tarkoitus ole, että saman puhelimen asiat ovat yhdessä, jolloin siitä tulee sitten ko puhelimen osalta eräänlainen "tietopankki", josta halukkaat voivat käydä katsomassa muiden kokemuksia. Tällä tavalla ehkä ei tarvitse vastailla jatkuvasti samoihin kysymyksiin.
  Voisko joku mode virkansa puolesta selvittää asian paremmin, kun en itse osaa.
   
 3. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
  Kuten Kimmo tuossa totesi, saman aiheen alle sopivat keskustelut yritetään pitää yhdessä ketjussa. Täten foorumi pysyy puhtaampana ja selkeämpänä. Myöskin helpottaa tietyn tiedonpalan etsimisessä kun hakua käyttää. Toki on ketjuja joiden keskustelua voisi teoriassa käydä toisessakin ketjussa, mutta aina tämäkään ei ole suotavaa. Riippuu hieman aihealueesta ja jo olemassa olevien ketjujen otsikoinnista. On paljon ns. harmaalle alueelle kuuluvia ketjuja.

  Keskustelut eivät aina pysy saman aiheen alla yhtenäisinä vaan harhautuvat. Ketjuja on aika paljon ja on vaikea pitää ns. absoluuttista kuria päällä. Eikä sekään tietty ole suotavaa. Kunhan keskustelut eivät keskity esim. N70 ketjun alla siihen, että kuinka naapurin tyttö on kaunis, vaan keskittyy N70:iin ja siihen liittyviin aiheisiin, niin keskustelu lienee suhkot asiallista. Mikäli ketju menee täysin rappiolle niin yritetään ohjata keskustelua takaisin otsikon mukaiseen aiheeseen tai tarvittaessa se lukitaan.
   
 4. apache

  apache Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  13   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  7462
  Tykkäykset:
  518
  jos haluaa esimerkkiä siitä kun porukat kysyy samasta tuotteesta/laitteesta kukin omassa ketjussaan, voipi käydä kurkkaamassa dvdplazan foorumia. onpa niin sekavaa että huh huh!! siellä joka ikinen foorumin käyttäjä kysyy omassa ketjussaan miten sitä topfieldin tallentavaa käytetään tai miten jonkun siihen liittyvän vian voi korjata, ei mitään järkeä.

  mpf:n käytäntö siitä että kukin aihealua/tuote/laite jne omassa ketjussaan, kaikista parhain
   
 5. mrl586

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/05
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  5
  Samaan aiheeseen kuuluvien viestien pitäminen yhdessä ketjussa on hyvä asia, mutta pitkät aiheet (yli 200 viestiä) tulisi pilkkoa lukemisen helpottamiseksi pienempiin osiin (yksi osa enintään 200 viestiä).
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Tai sitten voisi monikin käyttää sitä hakua... haku toimintoa tietty voisi kehittää pitemmälle. Asioita helpottaakseni tuohon turhaan täytteeseen ehdottaisin, että joko ihmiset itse tajuavat poistaa turhia viestejään tai ne poistetaan väkisin.

  Laitan esimerkin...

  http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=57564

  Tuo nyt on vähän kärjistetty esimerkki, ainahan tämmöstä ei ole.
   

Jaa tämä viestiketju