Uusi kosketusnäytöllinen puhelin

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
11.1.2010
Viestit
37
Reaktiopisteet
0
Morjesta,

Eli uuden puhelimen osto olisi kohta aiheellista ja vaihtoehdot ovat karsiutuneet ja jäljelle jääneet Htc HD2 sekä Samsung Omnia 2. Ehkä myös Iphone.

Mahtaakohan Samsungista löytyä multitouchia tai ääkkösia?
Onko miten paljon lisäsisältöä ladattavissa, kuten pelejä, ohjelmia jne.?
Mikä suoritin löytyy kuorien sisältä?
Onnistuuko elokuvien katselu subeilla?

+Hyvä ja iso näyttö
+Käyttöliittymä Windows Mobile
+Omaan silmään komea
+Jne.

HTC

Onnistuuko elokuvien katselu subeilla?

+Multitouch
+Hyvä ja iso näyttö
+Käyttöliittymä..
+Omaan silmään komea
+Nopea suoritin, taitaa pyöriä paremmatkin pelit
+/- Iso, mahtuukohan miten esim. farkkujen taskuun?
-Muistia on aivan surkean vähän, muistikortin osto pakollista
-Ääkkosten puuttuminen

Mikäli Samsungista ei löydy ääkkosia saatika multitouchia, alkaa kelkka ehkä kääntyä vähän Iphonen puoleen. HTC:sta olen aika epävarma ääkkosten puuttumisen vuoksi ja sisäistä muistiakin kun on niin älyttömän vähän.

Iphonen huonoja puolia taas, että vaatii jailbreakkausta, kamera paska ja muutenkin rauta jäljessä(?)

Puhelimella pitäisi pystyä kuuntelemaan musiikkia, käyttämään nettiä, ottamaan ok laatuisia kuvia, pelaamaan pelejä sekä katselemaan elokuvia ja subit olisivat plussaa. Kosketusnäytöllistä siis haetaan ja fyysinen qwerty ei oikein houkuta. 3.5 jacki pitäisi löytyä ja käyttöliittymänä Windows Mobile tai Android tai muu, Symbianille ei kiitos.

Eri puhelimia selailtu monta päivää, luettu foorumeita ja arvosteluita, katseltu youtuben artikkeleita....on tämä vaikeaa..
 

kaßu

Vuoden foorumilainen 2021, MVP of the 2021
Palaute - 100%
86   0   0
Liittynyt
21.7.2009
Viestit
15965
Reaktiopisteet
27145
Puhelinmalli
iPhone
lueppa täältä noiden puhelimien omia ketjuja..esim hd2 saa ääkköset jne..
 

ilaril

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
4.12.2009
Viestit
250
Reaktiopisteet
2
Samsungista osaa sanoa mitään, kun sitä ole koskaan käyttänyt. Olettaisin olevan ihan ok laite. Multitouchia siitä on turha kuvitella löytävänsä, sillä näyttötekniikka on resistiivinen.

Sitävastoin iphonesta ja hd2:sta löytyy kokemusta. iPhone on ihan ok puhelin, mutta todella hyvä musiikkisoitin. Ohjelmatarjonta on niin hyvässä kuin pahassa laaja. Käyttö on helppoa, mutta itseäni häiritsee moniajon puute (koita selata nettiä samalla kun kuuntelet nettiradiota), ja näytön tarkkuus.
HD2 taas on ensimmäisen kerran nähtynä todella vaikuttavan näköinen. Paksuutta ole paljoakaan ja se näytön koko. Laitteella on miellyttävä selata nettiä ja voi sillä jopa katsoa elokuvankin ilman että tarvitsee tihrustaa. Ohjelmatarjonta on taas varsin sekalainen, mutta sen tilalle saa muokattavuutta niin paljon (tai vähän) kuin itse haluaa. Sense on käyttöliittymänä ehkä kaunein mitä kohdannut, joka sinänsä ole paljoa, mutta kyllä tuota mielellään käyttää. Kamera yllätti itseni täysin, kun tänään illalla ulkona keksin kokeilla kuvaamista. Kamerassa on säätöjä niille jotka niistä jotain ymmärtävät, mutta näköjään automaatillakin saa hyviä kuvia ne loput. Päivänvalossa sekä iphonen että hd2:n kamerat on varsin laadukkaita (kännykkäkameroita).

HD2:lle saa ääkkösellisen näppäimistön rahalla tai ilman, ihan miten itse haluaa. En siis sitä kovin suurena miinuksena pidä. Muistikortin kanssa asia on vähän samoin, sillä microsdhc-kortit eivät paljoa maksa. En nyt mene varmana sanomaan että oliko tuo hotswapable, mutta muistelisin näin olevan.

Viimeisenä plussana hd2:lle iphonea vastaan sanoisin nuo erilliset vastaus/lopetus-painikkeet. Paksuilla hanskoilla ei kapasitiivista näyttöä tökitä, jolloin ulkona ollessa puheluun vastaaminen luonnistuu toisella.
 
Top Bottom