Uusi kiinalaismerkki hämmästyttää heti komealla puhelimellaan: näyttö kattaa etupuolen

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15396
Reaktiopisteet
103

Maze Alpha on merkin toinen puhelin.


Uusi kiinalaismerkki Maze Mobile yrittää ponnistusta mukaan älypuhelinmarkkinoille. Alku vaikuttaa lupaavalta ainakin tulossa olevien puhelinten osalta. Mazen toinen puhelinmalli tulee olemaan Alpha, jossa näyttö ylettyy lähelle reunoja.

Tunnettu mobiilialan vuotaja Evan Blass nosti Mazen esiin ja paljasti sen teknisiä tietoja. Puhelimeen on tulossa kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, 6 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, kaksoistakakamera Sonyn kamerakennoin (ainakin toisen tarkkuus 13 megapikseliä) ja 4 000 milliampeeritunnin akku. Käyttöjärjestelmänä on Android Nougat.

Lähemmäs reunoja ylettyvistä näytöistä odotetaan tämän vuoden trendiä älypuhelimissa. Kiinalaisvalmistajista Xiaomi ehti tämän kehityksen etujoukkoihin viime vuoden Mi MIX -puhelimellaan, jota on kuitenkin myyty vain pieniä määriä. Maze Alphassa näytön alapuolella on vielä hieman suurempi reunus, johon mahtuu sormenjälkitunnistin yhdistettynä kotinäppäimeen.


Maze Alpha.


Tarjolle puhelin on tulossa kahtena versiona: 4 gigatavun RAM- ja 64 gigatavun tallennusmuistilla tai vastaavasti 6 ja 128 gigatavulla.

Maze Alphalle on pystytetty jo rekisteröitymissivu valmistajan verkkosivustolla. Sen lanseerauksen piti alun perin tapahtua jo huhtikuussa.

Vaikka Maze on nyt puhelinmarkkinoilla omana merkkinä uusi, ulottuu yrityksen tarina vuoteen 2012 asti.


Maze Alpha ja Maze Blade.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom