Mobiili.fi Uusi huippupuhelin kuopattiin – Samsungilla käynnissä nyt Galaxy S7 -kampanja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Galaxy S7 -tilaajat saavat nyt kaupantekijäisiksi 128 gigatavun muistikortin.


  Samsungin huippu-uutuuden Galaxy Note7:n lanseeraus meni räjähdysten vuoksi täysin poskelleen – ja sen valmistuksen ja myynnin on nyt kerrottu päättyneen lopullisesti.

  Näin Samsung ei saanutkaan uutta huipputason puhelinta myyntiin loppuvuodelle ja myös tärkeille joulumarkkinoille. Se joutuu siis pärjäämään jo keväällä julkistetuilla Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimilla.

  Galaxy S7 -puhelinten menekkiä kiihdyttämässä onkin parhaillaan käynnissä Suomessa eri jälleenmyyjät kattava kampanja. Galaxy S7:n tai Galaxy S7 edgen ostaja saa kaupan päälle 128 gigatavun muistikortin, jonka arvoksi mainitaan myyjästä riippuen 99 tai 109 euroa. Kyse on Samsungin omasta 128 Gt EVO microSDXC -kortista.

  Muistikorttikampanja on voimassa ainakin 23. lokakuuta asti.

  Vielä toistaiseksi ei tiedetä, hyvittävätkö Samsung tai jälleenmyyjät jotenkin Note7:n ennakkotilanneille turhan odotuksen ja tullaanko Galaxy S7:n ympärille rakentamaan myös muita lisäkampanjoita kiinnostusta lisäämään.

  Suomessa Note7 ei ehtinyt tulla missään vaiheessa myyntiin, mutta ehti käydä Mobiili.fin testissä ja arvostelussa. Puhelin oli erinomainen. Valitettavasti räjähdysongelmat kuitenkin pilasivat lopulta kaiken.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju