MobiiliBlogi Uusi Honda Accord (2016) tukee sekä Apple CarPlay- että Android Auto -palveluita

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/7/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  Seuraavien vuosien aikana älypuhelimet tulevat integroitumaan autoihin entistäkin tiiviimmin. Toki jo useamman vuoden ajan käyttäjät ovat voineet kuunnella puhelimeensa tallennettua musiikkia autonsa äänentoistojärjestelmästä sekä vastaanottamaan puheluita Bluetooth-yhteyden kautta. Jatkossa älypuhelimet tulevat olemaan entistäkin keskeisempi osa autojen informaatiojärjestelmiä sovelluksineen ja laajoine toimintoineen.

  Tämän hetken keskeisimmät palvelut tulevat tietenkin Applelta ja Googlelta. Applella on oma CarPlay ja Googlella Android Auto. Molemmat pyrkivät tuomaan autoon integroituun kosketusnäyttöön puhelimen keskeisimmät ominaisuudet käyttöliittymän muodossa, jota on turvallisempi ja helpompi hallita kuin itse älypuhelinta, jonka operoiminen onkin jo kiellettyä ajon aikana useissa maissa.


  [​IMG]

  Ensimmäisten joukossa Applen ja Googlen palvelut koko kansan autoon integroi Honda, jonka seuraavan sukupolven Accord (2016) sisältää tuen sekä CarPlay:lle että Android Auto:lle. Uudessa Accordissa on kaksi näyttöä. Ensimmäinen on kooltaan seitsemän tuumaa ja toinen 7,7 tuumaa. Seitsemän tuuman näyttö on tarkoitettu älypuhelimista tulevaa informaatiota, kuten navigointia varten. Toinen näyttö toimii muiden toimintojen hallinnassa.

  Uuden sukupolven Honda Accord saapuu ensimmäisille markkinoille elokuussa.

  Honda, Honda Introduces the Highest Tech Accord Yet in High Tech’s U.S. Hub—Silicon Valley

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju