Mobiili.fi Uusi hashtag säästää Periscope-lähetykset tuholta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2147
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Periscope.


  Twitterin omistama Periscope kokeilee uutta toimintoa, jolla palvelulla luodut livelähetykset voisi säästää tuhoamiselta. Aiemmin vuorokauden ajaksi tallentuneet videot voi siis jatkossa tallettaa myös pidemmäksi aikaa.

  Periscope on suorien videolähetysten toteuttamiseen ja katseluun tarkoitettu sovellus. Pääpaino palvelussa on live-katselulla, mutta videon on voinut lähetyksen päättymisen jälkeen jättää katsottavaksi 24 tunnin ajaksi.

  Jatkossa videot voi kuitenkin säästää pysyvästi niin halutessaan. Lisäämällä lähetyksen otsikkoon merkinnän #save käyttäjät voivat merkata kyseisen videon tallennetuksi. Tallennetut videot löytyvät käyttäjän profiilista myös pidemmän ajan jälkeen – ellei niitä poisteta myöhemmin erikseen – ja lähetyksestä jaetut linkit vaikkapa Twitterissä toimivat niin kauan kuin video on olemassa.

  TechCrunchin mukaan #save-ominaisuus on nyt avoimessa testivaiheessa ja palvelun kehittäjät kaipaavatkin käyttäjiltä palautetta sen toiminnasta. Uuden tallennusominaisuuden ohella Periscope vihjasi myös, että harkinnassa ovat työkalut lyhyempiä tallennusaikoja kaipaaville.

  Pysyvien videoiden mahdollisuus on Periscopelta vastaus käyttäjien kaipauksiin, mutta samalla yhtiö pyrkii todennäköisesti nokittamaan kilpailijoitaan. Live-videoalalla käy parhaillaan kova kuhina ja esimerkiksi Facebook ob erottautunut nimenomaan tarjoamalla helpon tavan live-videoiden säästämiseen. Toisaalla Googlen on kerrottu pyrkivän mukaan kisaan omalla Periscope-tyylisellä videosovelluksellaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju