Mobiili.fi Uusi brittivalmistaja esitteli kaksi edullista Cyanogen-puhelinta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Wileyfox Swift


  Erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavat puhelimet eivät enää ole vain aasialaisten yksinoikeus, osoittaa tuore brittiläisyritys Wileyfox. Se on tänään esitellyt kaksi uutta Android-puhelinta, jotka tekee mielenkiintoisiksi paitsi kohtuullinen hinta, myös Cyanogen OS -käyttöjärjestelmä.

  [​IMG]
  Wileyfox Swift


  Lontoossa toimivan Wileyfoxin kaksi uutuuspuhelinta ovat nimiltään Swift ja Storm. Näistä edullisempi on Swift, joka sisältää Snapdragon 410 -suorittimen, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavun tallennustilan, muistikorttipaikan, kaksi SIM-korttipaikkaa, viisituumaisen HD-näytön (1280 x 720 pikseliä), 2500 milliampeeritunnin akun, viiden megapikselin etukameran ja Sonyn 13 megapikselin takakameran. Hintaa laitteella Iso-Britanniassa on 129 puntaa, eli vajaat 180 euroa.

  [​IMG]
  Wileyfox Storm


  Uutuuksista hintavampi on Storm. Sen ominaisuuksiin kuuluvat Snapdragon 615 -suoritin, kolmen gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun tallennustila, muistikorttipaikka, kaksi SIM-korttipaikkaa, kahdeksan megapikselin etukamera ja Sonyn 20 megapikselin takakamera, 5,5-tuumainen Full HD -näyttö ja 2500 milliampeeritunnin akku. Hintaa Stormilla on 199 puntaa, eli reilut 270 euroa.

  [​IMG]
  Wileyfox Storm


  Käyttöjärjestelmänä molemmissa uutuuksissa on Android Lollipopiin pohjautuva Cyanogen OS 12.1. Cyanogen OS on laajemmin käyttäjän muokattavissa kuin Googlen oma näkemys aiheesta, ja se onkin saavuttanut suurta suosiota muun muassa viime vuonna esitellyssä OnePlus One -puhelimessa.

  Wileyfox Swiftin ja Stormin ennakkomyynti alkaa tällä viikolla ja laitteiden toimitukset alkavat syksyllä. Valitettavasti näyttää kuitenkin siltä, että kumpainenkin jää saarivaltioiden yksinoikeudeksi, eikä niiden saapumisesta Suomeen ole mitään tietoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju