Mobiili.fi Uusi Apple TV tulossa lokakuussa – hinta nousee reilusti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nykyinen, kolmannen sukupolven Apple TV.


  Apple järjestää seuraavan mediatilaisuutensa ensi viikon keskiviikkona, ja odotettavissa on ainakin uusia iPhone-malleja, mutta yhtiön arvellaan viimein esittelevän myös reilusti uudistetun Apple TV -medialaitteen. Yhtiön odotettiin esittelevän uuden Apple TV:n jo viime kesäkuussa WWDC-konferenssissa, mutta huhujen mukaan laitteen kehitys oli tuolloin vielä niin pahasti kesken, että sen esittelyä jouduttiin siirtämään. Nyt 9to5Mac-sivusto kertoo uusista huhuista, joiden mukaan uudistettu, neljännen sukupolven Apple TV esiteltäisiin ensi viikolla ja se tulisi myyntiin lokakuussa.

  Tuoreiden huhujen mukaan reilusti uudistettu neljännen sukupolven Apple TV olisi myös selvästi edeltäjäänsä kalliimpi. Nykyinen, alkujaan vuonna 2012 esitelty kolmannen sukupolven malli maksaa Yhdysvalloissa 69 dollaria, mutta uuden mallin hinnan kerrotaan asettuvan jonnekin 149:n ja 199 dollarin välille. Suomessa nykyisen mallin suositushinta on 79 euroa, joten uuden mallin hinta saattaisi asettua arviolta 169 – 219 euron tienoille.

  Neljännen sukupolven Apple TV:n uusiksi ominaisuuksiksi on huhuttu iOS-laitteista tuttua Siri-apuria, sovelluskauppaa ja kolmannen osapuolen sovelluksia ja pelejä, liiketunnistuksella varustettua kaukosäädintä sekä uutta, maksullista suoratoistopalvelua, joka ainakin Yhdysvalloissa saattaisi korvata kaapeli-TV-kanavapaketteja. Uusi TV-palvelu on huhujen mukaan tulossa vasta ensi vuoden puolella, ja se saattaisi olla tulossa myös kolmannen sukupolven Apple TV -laitteisiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju