Mobiili.fi Uusi Android julkaistiin – 7.0 Nougat tulee nyt ensin näille laitteille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android Nougat.


  Google on julkaissut uuden version käyttöjärjestelmästään, Android 7.0 Nougatin.

  Ensimmäisenä Android 7.0 Nougat rantautuu päivityksenä Nexus-laitteille.

  Google aloittaa verkon yli tapahtuvat päivitykset tänään, mutta vaiheistetusti ja vasta pieni määrä laitteita saa päivityksen jo tänään. Kokonaisuudessaan päivitykset vievät viikkoja. Päivityksen voi toki myös asentaa erikseen asennustiedostosta, jotka ovat tulossa saataville.

  Android 7.0 Nougat tulee nyt jo päivityksenä Nexus 5X:lle, Nexus 6P:lle, Nexus 6:lle, Nexus 9:lle, Nexus Playerille sekä Pixel C:lle ja Android One -puhelimelle General Mobile 4G:lle. Esimerkiksi aiempi LG:n Nexus 5 tai sitä vanhemmat eivät kuitenkaan päivitystä enää saa.

  Nougat tuo Androidiin useampien näkyvien uudistusten lisäksi merkittäviä päivityksiä myös pinnan alle. Android saa Nougatissa muun muassa natiivin tuen usean sovelluksen jaetun näytön tilalle, ilmoitukset uudistuvat, emojivalikoima päivittyy ja sovellusasennukset nopeutuvat, Vulkan-tuki mahdollistaa näyttävämmät pelit ja Daydream on Googlen kokonaisuus Android-laitteiden päälle rakentuviin virtuaalitodellisuuskokemuksiin.

  Tarkemmin Android 7.0 Nougatin tärkeimpiä uudistuksia käymme läpi toisessa artikkelissamme.

  LG:n 6. syyskuuta julkistettava uusi V20-huippupuhelin tulee olemaan ensimmäinen esiasennettuna uudella Andoid Nougatilla tuleva laite.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju