Mobiili.fi Uusi Android ja Nexukset tulossa – Googlen tilaisuuden päivämäärä varmistui

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android Marshmallow


  Uusia Nexus-puhelimia tai Androidin seuraava versiota ei tarvinne odottaa enää pitkään. Google nimittäin järjestää esittelytilaisuuden reilun viikon kuluttua, eli tiistaina 29. syyskuuta, ja mitä todennäköisimmin tilaisuudessa esitellään juuri uudet Nexus-puhelimet ja niiden rinnalla uusi Android 6.0 Marshmallow sekä mahdollisesti myös uusi Chromecast-mediatoistin.

  Google on lähettänyt medialle kutsuja esittelytilaisuuteensa San Franciscossa 29. syyskuuta, mutta tietenkään kutsussa ei turhan tarkkaan kerrottu, mitä tilaisuudessa esitellään. Kutsun mukaan luvassa on maukkaita uusia herkkupaloja (”tasty new treats”), mutta hyvin todennäköisenä voidaan pitää, että tilaisuudessa nähdään ainakin uudella Android 6.0 Marshmallow’lla varustetut Nexus-puhelimet, eli LG:n valmistama mahdollinen Nexus 5X sekä Huawein valmistama mahdollinen Nexus 6P. Lisäksi Googlen on huhuttu uusivan sen Chromecast-mediatoistimen lähiaikoina, joten myös se luultavasti nähdään tilaisuudessa.

  Google on aiempina vuosina esitellyt sen Nexus-laitteita varsin vaihtelevilla käytännöillä. Esimerkiksi viime vuonna Nexus 6 -puhelin tai Nexus 9 -tabletti eivät saaneet varsinaista erillistä esittelyä lainkaan, vaan ne vain ilmestyivät vähin äänin Googlen omaan Play-kauppaan ennakkotilattaviksi lokakuun puolivälissä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju