Uusi Android Desire HD:n tilalle, mutta mikä?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Karhu ('!'), 8/4/13.

 1. Karhu ('!') Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/8/02
  Viestit:
  3539
  Tykkäykset:
  0
  Nyt on tullut aika hankkia uusi luuri reilut pari vuotta palvelleen HTC Desire HD:n tilalle. Suurin syy vaihtoon on akun surkea kesto, joka eniten tässä puhelimessa ketuttaa. Himmeimmällä näytönkirkkaudellakin akkua palaa lähes prosentti minuutissa, ja näillä keleillä ulkona joutuu pitämään näyttöä kirkkaammalla jotain nähdäkseen, jolloin akku sulaa aivan liian nopeasti.

  Uusimmalle uudelle ei sinänsä ole tarvetta, akunkeston ollessa se ykkösprioriteetti. Note 2:ssa akunkesto on vissiinkin huippuluokkaa, mutta on liian iso käyttööni. Galaxy S III:ssa on ymmärtääkseni myös hyvä akunkesto, mutta eroaako se reilusti snadisti vanhemmasta II:sta? Näitä on tullut hieman hypisteltyä aikojen saatossa, ja mukavilta tuntuu.

  Näytön koko mielellään maksimissaan 4,8" mutta mieluusti saa olla pienempikin, jopa 4".

  Eli pähkinänkuoressa: Android, jossa hyvä akunkesto. Saa olla ihan suht perusmallikin, käyttö on enimmäkseen vain surffailua. Mites Galaxy S II + tehoakku, tehoakkujakin näyttäisi löytyvän monenlaisia. Samsungin oma 2000mAh löytyy kaupoista, mutta myös jotain 3200-3500mAh tarvikeakkuja.
   
 2. Master of the Universe

  Master of the Universe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/10/08
  Viestit:
  6465
  Tykkäykset:
  2326
  Puhelinmalli:
  SAMSUNG, tietysti. Mikäs muu? No Huawei

Jaa tämä viestiketju