Mobiili.fi Uudistunut kamera ja näyttö – Galaxy S7 PhoneArenan videoesittelyssä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kerroimme Galaxy S7:stä ensikokemuksia jo reilu viikko sitten, mutta tämän jälkeen puhelimesta on julkaistu tarkempia testejä varsinkin usean ulkomaisen teknologiasivuston toimesta. Yksi näistä sivustoista on yhdysvaltalainen PhoneArena, joka on julkaissut tuoreita videoita Samsungin uuden lippulaivamallin kamerasta ja näytöstä.

  Kameran osalta PhoneArena kiinnitti huomiota erityisesti Galaxy S7:n parantuneeseen kuvantarkennukseen, joka toimii huomattavasti nopeammin kuin edeltäjässään Galaxy S6:ssä. Käyttöliittymä ja kuvien ottaminen ylipäätään toimivat aiempaa nopeammin, minkä lisäksi varsinkin hämäräkuvauksessa nopeampi tarkennus on tärkeä uudistus. Puhelinten kameroita vertaileva video on nähtävissä alta.


  Uudistuneen kameran lisäksi toinen paljon huomiota saanut uudistus on Always On -näyttö, joka näyttää esimerkiksi kalenterin tai kellonajan puhelimen ollessa lepotilassa. Ominaisuus on myös kehittäjien käytössä, joten jatkossa Always On -näytössä voidaan nähdä esimerkiksi tiettyyn teemaan sopivia taustakuvia. Akunkulutuksen osalta ominaisuuden ei pitäisi syödä virtaa merkittäviä määriä ja puhelin osaa automaattisesti sammuttaa näytön esimerkiksi taskussa ollessaan. Halutessaan ominaisuuden voi myös kääntää kokonaan pois päältä asetuksista. Video aiheesta on nähtävissä ohesta.


  [​IMG]

  [​IMG]
  Always On -ominaisuuden ansiosta puhelimen näytöllä on aina esimerkiksi kellonaika näkyvissä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju