Mobiili.fi Uudet vuotokuvat paljastavat: nyt ei lippulaivamallista hohtoa puutu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Xiaomin uutta lippulaivamallia on saatu odottaa pitkään, mutta nyt puhelimesta on saatu lisätietoja. Uusin vuotokuva viittaa Xiaomi Mi5:stä löytyvään kiiltävään ja ristiharjattuun takakuoreen, jollaista ei ole lippulaivamalleissa aikaisemmin nähty. Se pitääkö ristiharjattua takakuorta tyylikkäänä, on pitkälti makukysymys, mutta kiiltoa takakuoresta ei ainakaan puutu.

  [​IMG]

  Uuden takakuoren lisäksi Xiaomi Mi5:stä on hiljattain vuotanut myös uusia teknisiä tietoja GFXBench-sivuston kautta. Viimeisten tietojen mukaan puhelimessa olisi selvästi aiempaa suurempi 5,7 tuuman näyttö, joka toimisi FullHD-resoluutiolla. RAM-muistia puhelimessa olisi kolme gigatavua ja tallennusmuistia GFXBenchin versiossa 64 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä toimisi Androidin viimeisin 6.0 ”Marshmallow” -versio, jota todennäköisesti tuetaan Xiaomin omalla MIUI-käyttöliittymällä.

  Alustavien tietojen mukaan Xiaomi Mi5:stä pitäisi tulla markkinoille kaksi eri mallia, joista halvempi 350 euroa maksava malli esittäytyi GFXBenchin testissä. Tämän lisäksi Mi5:stä on tulossa myös noin sata euroa kalliimpi versio, josta löytyy muun muassa gigatavun suurempi RAM-muisti ja QHD-näyttö. Aivan tuoreimpien huhujen mukaan myös Windows 10 -versio puhelimesta saattaa olla mahdollinen.

  Aiemmin Xiaomi Mi5:stä vuotaneita kuvia on nähtävissä alta.

  [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju