Uudet vuotaneet kuvat vahvistavat Samsung Galaxy S8:n yksityiskohtia – luvassa erikoisia...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103
Syystä tai toisesta vuotohanat ovat tänään auenneet ja Samsungin tuleva Galaxy S8 -lippulaivapuhelin paljastunut useissa uusissa vuotokuvissa, vaikka Galaxy S8:n ja Galaxy S8+:n julkistus on vuorossa vasta 29. maaliskuuta.

Nyt Android Police on saanut käsiinsä sunnuntaina julkistettavan Galaxy Tab S3:n ohjelmistosta väitetysti peräisin olevia hahmotelmakuvia, jotka näyttäisivät varmistavan useat aiemmat Galaxy S8 -vuodot ja -ominaisuudet. Epäselvää on, miksi Galaxy S8:n toimintoja esittelevät kuvat ovat osa Galaxy Tab S3:n ohjelmistoa, mutta eipä sillä ole juurikaan merkitystä. Tärkeintä on kuvien vahvistamat tiedot, kuten vaikkapa näytön alareunaan tulevat toimintopainikkeet. Taaksepäin-nuolen sijainti on ainakin oletusasetuksin oikealla, keskellä on kotipainike ja vasemmalla moniajopainike. Myös live-vuotokuva aiemmin tänään näytti toimintopainikealueen.


Galaxy S8:n näyttö saa alaosaansa toimintopainikkeet.


Eniten puhetta Galaxy S8:ssa aiemman Evan Blassin vuotaman ensimmäisen oikean kuvan jälkeen herätti sormenjälkitunnistimen sijoittaminen puhelimen taakse erikoisella tavalla kameran rinnalle. Myös tämä järjestely näyttää saavan vahvistuksen uusissa kuvissa. Allakin kuvassa sormenjälkitunnistin on kameran oikealla puolella. Sormi voi olla kuvassa asetettuna kameran vasemmalle puolelle esimerkiksi sykemittausta varten.


Myös Galaxy S8:n takajärjestely saa vahvistuksen.


Galaxy S8 on myös saamassa tuen uudelle DeX -lisälaitteelle, joka laajentaa puhelimen toimimaan pöytätietokoneen keskusyksikkönä. Myös DeX saa vahvistuksen uusissa kuvissa, joissa esille pääsee DeX-telakka.


Galaxy S8 DeX laajentaa puhelimen pöytätietokonekäyttöön.


Lisäksi Galaxy S8:sta on tänään nähty useita, ilmeisesti kiinalaisperäisiä vuotokuvia, joihin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella.


Spy pictures of Samsung Galaxy S8 ? #samsung #S8 @TechNavvi pic.twitter.com/2gpTqEdAkL

— duggtech@gmail.com (@TechNavvi) February 21, 2017Is this Samsung Galaxy S8 caught on camera https://t.co/2LxfPiLCdM pic.twitter.com/zGGfO7Miks

— duggtech@gmail.com (@TechNavvi) February 21, 2017Samsung S8 Live against Samsung C9 pro show how Compact S8 is https://t.co/MZThUzEIcb pic.twitter.com/mEwQuOdpUO

— duggtech@gmail.com (@TechNavvi) February 21, 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom