Mobiili.fi Uudet väitetyt vuotokuvat näyttävät iPhone 7:n, 7 Plussan ja 7 Pron

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  Kiinalaiselle Weibo-sivustolle on ilmestynyt kuvia, jotka väitteen mukaan esittelevät kolme ensi syksynä esiteltävää uutta iPhone-mallia. Perusmallin rinnalla nähdään myös Plus- ja Pro-versiot.

  [​IMG]

  Kuvissa nähdään yksi 4,7-tuumainen iPhone sekä kaksi 5,5-tuumaista mallia. Ulkonäkö vastaa hyvin paljon nykyisiä iPhone 6s -malleja, mutta takaosan antenniraidat sekä takakamera ovat eri näköiset kuin 6s:ssä. Näiltä osin kuvat vastaavatkin aiempia huhuja.

  [​IMG]

  Seuraavien iPhone-mallien mallinimet ovat vielä tässä vaiheessa kysymysmerkki. Perinteisen kahden vuoden uudistussyklin mukaan tänä vuonna vuorossa olisi iPhone 7, mutta huhujen ja arvioiden mukaan Apple olisi nyt siirtymässä kolmen vuoden sykliin, mikä tarkoittaa, että tänä vuonna tulisi vielä jokin iPhone 6 -johdannainen, ja iPhone 7 nähtäisiin vasta ensi vuonna.

  Nyt nähdyissä kuvissa laitteet on nimetty iPhone 7 -malleiksi, mutta kuvat ottaneella henkilöllä ei välttämättä ole varmaa tietoa laitteiden oikeista mallinimistä. Lisäksi yhdessä kuvassa näkyy laitteen takaosassa s-logo, jota on käytetty iPhone 5s- ja 6s-malleissa. Samaisessa kuvassa tosin myös iPhone-tekstin kirjasintyyppi näyttää hieman oudolta, eli kuvissa ei välttämättä esiinny aitoja iPhone-laitteita.

  Kolmesta uudesta iPhone-mallista on huhuttu jo useaan otteeseen. Aiempien perus- ja Plus-mallien rinnalle on sanottu tulevan uusi Pro-malli, mutta epäselvää on, mikä olisi sen myyntivaltti kahteen muuhun malliin nähden.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju