Mobiili.fi Uudet iPhonet tulossa Eurooppaan 18. syyskuuta – saksalaisoperaattorit valmistautuvat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2129
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Viimevuotiset iPhone 6 ja 6 Plus.


  Saksalaisoperaattorit valmistautuvat aloittamaan uusien iPhone-mallien myynnin 18. syyskuuta. Näin uutisoi saksalaissivusto Macerkopf.de. Tämä vastaa aiempia huhuja Applen iPhone-aikatauluista.

  Aiemmin on huhuttu, että Apple esittelisi uudet iPhonet keskiviikkona 9. syyskuuta, ja perinteisesti niiden myynti on alkanut esittelyä seuraavan viikon perjantaina, joka tänä vuonna olisi juuri 18. syyskuuta. Viime vuonna iPhone 6 ja 6 Plus esiteltiin tiistaina 9. syyskuuta, ennakkotilaukset ensimmäisen aallon maissa aloitettiin saman viikon perjantaina ja myynti alkoi seuraavan viikon perjantaina, eli 19. syyskuuta. Niinpä nyt huhuttu 18. syyskuuta kuulostaa realistiselta.

  Saksa on iPhone-julkaisuissa kuulunut ensimmäisen aallon maihin, kun taas Suomi on saanut uudet puhelimet myöhemmin syksyllä. Viime vuonna iPhone 6 -mallit tulivat Suomeen toisessa aallossa, eli tilauksia alettiin ottaa vastaan 26. syyskuuta, kun taas toissavuonna iPhone 5S saapui Suomeen vasta lokakuun lopulla. Vielä ei ole tiedossa, pääseekö Suomi tänä vuonna ensimmäiseen aaltoon.

  Applen odotetaan esittelevän syyskuussa iPhone 6s:n ja 6s Plussan, jotka luultavimmin vastaavat ulkoisesti viimevuotisia malleja, uudistusten keskittyessä teknisiin ominaisuuksiin. Huhuissa ovat liikkuneet muun muassa kolmeytiminen A9-suoritin sekä kahden gigatavun RAM-muisti, aiempaa vahvempi takakuoren rakenne sekä Force Touch -ohjaus.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju