1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Uudet iPhonet julkistetaan todennäköisesti 7. syyskuuta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Aiempi vuotokuva osoittee, millaisia design-muutoksia uusiin iPhoneihin on luvassa. Huomaa suuremman mallin uusi kaksoiskamera.


  Apple julkistaa uudet iPhonensa todennäköisesti 7. syyskuuta eli keskiviikkona tasan neljän viikon kuluttua.

  Näin raportoi MacBook Pron uudistumiskatsauksensa yhteydessä sekä erikseen myös twiittaa Bloombergin Mark Gurman, joka on viime vuosina tullut tunnetuksi aiemman työpaikkansa 9to5Macin riveissä luotettavana Applen suunnitelmien paljastajana.

  Applelta odotetaan kahta uutta iPhone-mallia. 4,7 tuuman malli on nähty jo kattavasti vuotokuvissa ja myös videolla. 5,5 tuuman malli puolestaan on saamassa uuden kaksoiskameran. Molemmat säilyvät ulkoisesti nykyisten iPhone 6s -mallien linjoilla pienin muutoksin, jotka liittyvät kameroihin sekä poistuviin kuulokeliitäntään ja taka-antennijuoviin.

  Uutuuksien tarkka mallinimi ei ole vielä paljastunut. Loogisesti seuraavana vuorossa oleva iPhone 7 ei huhutusti olisi Applen valinta. iPhone 6SE on yksi vaihtoehto.

  Teknisesti kamerapäivitysten ohella iPhoneihin odotetaan Macien Force Touch -taso-ohjainta vastaavaa tekniikkaa kotinäppäimeen, mahdollisia päivityksiä näyttötekniikkaan sekä luonnollisesti uutta tehokkaampaa järjestelmäpiiriä ja yhteyksiä. Lisäksi RAM-muisti voi kasvaa kolmeen gigatavuun ja malliston avausmalli tarjota 32 gigatavua tallennusmuistia.

  Aiemmin raportoidusti ja julkistustilaisuuden päivämäärään sopien ensimmäisillä uusilla markkinoille iPhone-toimitusten odotetaan alkavan 16. syyskuuta ennakkotilausten alkaessa viikkoa aiemmin. Suomessa iPhonet on perinteisesti viime vuosina nähty parin viikon sisällä ensimmäisten markkinoiden jälkeen.


  Apple is also currently targeting a September 7th unveiling of the new iPhones w/ similar design, no headphone jack https://t.co/qRop5UT47S

  — Mark Gurman (@markgurman) August 10, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju