Mobiili.fi Uudet iPhone ja iPad rantautuvat lähipäivinä Suomeen – ennakkomyynti alkoi jo

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone SE Applen omassa verkkokaupassa.


  Applen viime viikolla esittelemien iPhone SE:n sekä 9,7-tuumaisen iPad Pron ennakkomyynti Suomessa on alkanut. Nopeimmat tilaajat voivat saada laitteensa jo tällä viikolla.

  Applen omassa verkkokaupassa uusien iPhone-mallien toimitusajoiksi kerrotaan 4 – 6 arkipäivää ja iPad-mallien toimitusajoiksi 3 – 5 arkipäivää. Parhaassa tapauksessa uuden iPadin tilaaja voi saada laitteensa toimitettuna vielä tämän viikon aikana ja iPhonet saapuvat maahan ensi viikon alkupuolella.

  Operaattoreista Sonera on jo ehtinyt aloittaa iPhone SE:n ennakkomyynnin, ja kertoo toimitusten alkavan 6. huhtikuuta, eli ensi viikon keskiviikkona.

  [​IMG]
  9,7 tuuman iPad Pron True Tone -näyttö mukautuu ympäristön valaistukseen.


  iPhone 6s:n tehot ja takakameran 5s:n kuoriin yhdistävän iPhone SE:n suositushinta 16 gigatavun tallennustilalla Suomessa on 499 euroa, 64 gigatavun version maksaessa satasen enemmän. 9,7-tuumainen iPad Pro maksaa edullisimmillaan 699 euroa, ja sillä saa WiFi-yhteydellä ja 32 gigatavun tallennustilalla varustetun version. Myös LTE-yhteys on saatavilla ja tallennustilan voi kasvattaa aina 256 gigatavuun asti, jolloin kokonaisuudelle kertyy hintaa enimmillään 1209 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju