Mobiili.fi Uudet iPhone, iPad sekä Apple Watch -tarvikkeita tulossa huhujen mukaan maaliskuun puolivälissä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Applen huhutaan valmistelevan julkistustilaisuutta maaliskuulle. 9to5Mac-sivuston lähteet kertovat, että tiistaina, 15. maaliskuuta, esiteltäisiin uutuuksia niin iPhone-, iPad- kuin Apple Watch -rintamille. Sivuston mukaan jo aiemmin on huhuttu, että uudet tuotteet tulisivat myyntiin kyseisellä viikolla, ja nyt on myös päivämäärä kerrottu. Tapahtumaan on näillä näkymin kuitenkin siis vielä kuusi viikkoa aikaa, joten suunnitelmat voivat muuttua.

  9to5Macin mukaan odotettavissa olisi uusi iPhone-malli, uusi iPad-malli sekä uusia tarvikkeita ja mahdollisesti uutta ohjelmistoa Apple Watchille. Kyseessä olisi Applen ensimmäinen julkistustilaisuus viime syyskuun jälkeen, ja samalla hienoinen poikkeus viime vuosien julkaisuaikatauluihin. Sekä uudet iPhonet että iPadit on muutamana viimeisimpänä vuotena julkaistu syksyisin. Tänä keväänä saapuvaksi huhuttu uusi iPhone-malli, nimeltään mahdollisesti iPhone 5se, tulisi kuitenkin mallistossa korvaamaan vanhimman iPhone 5s:n, ja seuraava kärkimalli, eli iPhone 7, todennäköisesti esitellään totuttuun tapaan ensi syksynä.

  [​IMG]
  Vuotokuvassa väitetty ”iPhone 5se”.


  iPhone 5se olisi huhujen mukaan uusi, pieni iPhone neljätuumaisella näytöllä. Sen muotoilu saattaisi olla lähellä vanhaa 5s:ää, mutta mahdollisesti hieman pyöristettynä, ja sen ominaisuuksin on huhuttu kuuluvan muun muassa A8- tai A9-suoritin sekä Apple Pay -mobiilimaksutuki. Sen hinnoittelu 16 gigatavun tallennustilalla vastaisi iPhone 5s:n nykyistä suositushintaa, ja rinnalle huhutaan saapuvaksi myös kalliimpaa 64 gigatavun tallennustilalla varustettua mallia.

  [​IMG]
  Väitetty iPad Air 3 Engadgetin vuotamassa mallikuvassa.


  iPad Air 3 tulee näillä näkymin olemaan ulkomitoiltaan hyvin lähellä nykyistä iPad Air 2:a, samoin näytön kokona tullee säilymään tutut 9,7 tuumaa. Uusia ominaisuuksia eräiden vuotokuvien mukaan voisivat olla yhteensä neljä kaiutinta, takakameran salamavalo sekä isosta iPad Pro -mallista tuttu Smart Connector laitteen kyljessä. Smart Connector taasen voisi viitata siihen, että Apple esittelisi laitteelle näppäimistöllä varustetun suojakuoren. Samoin tuesta Apple Pencil -ohjauskynälle on huhuttu.

  [​IMG]
  Apple Watch Hermès


  Apple Watchin kohdalla odotettavissa on pienempiä uudistuksia. Uusi kellomalli on näillä näkymin tulossa aikaisintaan ensi syksynä, mutta maaliskuussa Apple saattaisi esitellä kellolle niin väreiltään kuin materiaaleiltaankin uusia rannekkeita. Huhuissa on liikkunut muun muassa nailonista valmistettu niin sanottu NATO-ranneke.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju