Uudet iPadit tulevat 4. huhtikuuta?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103

iPad Pro.


Applen spekuloidaan esittelevän uudet iPadit viimeistään 4. huhtikuuta. Jo pitkään jatkuneissa huhuissa Applelta on odotettu tänä keväänä uudistuksia laajasti koko iPad-mallistoon.

Aiemmin Applen on huhuttu järjestävän julkistustilaisuuden maaliskuussa. 4. huhtikuuta tarkkana päivämääränä on nyt noussut esiin, koska Applen verkkokaupassa uusien iPad Pro -tilausten toimitusaika on venähtänyt 2-3 viikkoon ja monille malleille luvataan paluuta saataville vasta 4. huhtikuuta alkaen. Applen odotetaan tuohon mennessä korvaavan nykyversiot jo uusilla. Spekulaation nosti esiin nyt Apple World Today -sivusto.

Huhutusti Apple on päivittämässä 12,9 tuuman iPad Pron tekniikaltaan sekä korvaamassa nykyisen 9,7 tuuman iPad Pron täysin uudella 10,5 tuuman iPadilla, jossa näytön reunukset ovat pienemmät ja laitteen koko näin ennallaan. Lisäksi 9,7 tuuman iPad säilyttäisi paikan uudessa mallistossa edullisempana vaihtoehtona.

Applen on myös veikkailtu järjestävän jo tulevan iPad-julkistustilaisuuden uudessa pääkonttorissaan Apple Parkissa, jonka viereen on rakennettu Steve Jobs Theateriksi nimetty auditorio. Apple on kertonut aloittavansa muuttamisen Apple Parkiin huhtikuussa, mutta Theaterin on kerrottu valmistuvan vasta myöhemmin. Näin sitä tuskin käytetään vielä keskeneräisenä nyt julkistustilaisuudessa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom