Mobiili.fi Uudet interaktiiviset Android-kellotaulut tarjoavat uusia toimintoja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android Wear -kellotauluja


  Useimmat älykellot tukevat vaihdettavia kellotauluja, jotka esittävät ajan ja mahdollisesti muita tietoja tietyllä tyylillä. Android Wear -laitteillakin on nähty niin perinteisiä rannekelloja esittäviä kellotauluja kuin luovempia ja taiteellisempia vaihtoehtoja. Nyt Google on uudistanut kellojensa toimintaa erityisten interaktiivisten kellotaulujen avulla.

  Googlen mukaan uudet kellotaulut tekevät älykellojen käytöstä entistä helpompaa ja hauskempaa. Kellotaulut muuttavat kosketuksesta näkymäänsä, tarjoten lisätietoja.

  Yhtiö nostaa esiin joitakin vaihtoehtoja esitelläkseen niiden toimitapaa. Bits-taulu näyttää erilaisia tietoja samanaikaisesti pienissä varsinaista kelloa ympäröivissä kuplissa. Koskettamalla jotain näistä kuplista käyttäjä voi saada kellotaulusta poistumatta lisätietoa esimerkiksi säästä, kalenteritapahtumista tai viesteistä.

  Under Armour on tyyliltään erilainen mutta idealtaan vastaava vaihtoehto. Kyseisessä kellotaulussa kosketus vaihtaa aikanäkymän alla esitettävää lisätietoa. Together taas on hieman erilainen konsepti, sillä siinä käyttäjä yhdistää kellotaulunsa yhden tuttavan kanssa. Yhteyden avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia ja tapahtumia helposti suoraan aikanäkymästä.

  Käyttäjien ei kuitenkaan tarvitse tyytyä näihin vaihtoehtoihin, sillä tarjolla on jo yli 20 interaktiivista kellotaulua. Löydät ne aiheelle omistetulta sivulta Google Play -kaupasta. Joukossa on sekä ilmaisia että maksullisia kellotauluja.

  [​IMG]
  Interaktiivinen Together -kellotaulu

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju