Mobiili.fi Uudet Fire HD -tabletit julki – hoikkia, kevyitä, tehtyjä viihteelle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Amazon Fire HD 8


  Amazon julkisti tänään sarjan uusia Fire-tabletteja. Joukossa oli laitteita laidasta laitaan. Tarjonnan kärkipäätä edustavat uusitut Fire HD 8 ja Fire HD 10 -tabletit.

  Molempia uutuuksia kehutaan hoikiksi, keveiksi ja kestäviksi. Tabletit ovat 7,7 millimetriä paksuja ja niiden etupuolta koristaa 1280 x 800 pikselin näyttö. Muita yhteisiä piirteitä Fire HD 8:lle ja Fire HD 10:lle ovat neliytiminen 1,5 gigahertsin järjestelmäpiiri, viiden megapikselin Full HD -videokuvausta tukeva takakamera, Dolby Atmos -stereokaiuttimet ja kahdeksan tunnin mittaiseksi luvattu akkukesto. Paketin viimeistelee uusi Android Lollipopille pohjautuva Fire OS 5 -käyttöjärjestelmä.

  Näkyvin ero taas on luonnollisesti näytön koko. Fire HD 8:ssa on vähemmän yllättäen kahdeksan tuuman näyttö ja laitetta saa joko kahdeksan tai 16 gigatavun tallennustilalla. Fire HD 10 nostaa näyttökoon 10,1 tuumaan ja tallennustilaa on joko 16 tai 32 gigatavua.

  Fire HD 8 on ennakkotilattavissa Amazonin verkkokaupasta. Hinnat lähtevät liikkeelle 149,99 dollarista – eli noin 139 eurosta – ja värivaihtoehtoja on neljä: musta, oranssi, sininen ja violetti. Fire HD 10:n hinnat lähtevät liikkeelle 229,99 dollarista eli noin 214 eurosta. Värikattaus on isommalla tabletilla simppelimpi, sillä tarjolla on vain musta ja valkoinen ulkomuoto. Pääasiassa molempien tablettien toimitukset alkavat 30. syyskuuta, mutta poikkeuksen tekee valkoinen Fire HD 10, joka lähtee matkaan ”tulevina viikkoina”.

  Uusien Fire HD -tablettien lisäksi Amazon paljasti halvan Fire-tabletin. Kyseisen laitteen vetonaula on alle 50 euron hintalappu.

  [​IMG]
  Amazon Fire HD 10

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju