Uudesta huippu-iPhonesta tulossa kaikkien aikojen kallein

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22317
Reaktiopisteet
216

Veniamin Geskinin luoma iPhone 8 -konseptikuva. Ei oikea laite.


Tänä vuonna Applen odotetaan tekevän poikkeuksellisen tempun iPhonen kanssa – ja se tulee myös näkymään hintalapussa, mikäli Fast Company -julkaisun lähdettä on uskominen.

Jo tuttujen huhujen mukaanhan Applelta on tulossa tavallisten iPhone 7s:n ja iPhone 7s Plussan, eli nykyisin myytävien puhelinten suorien seuraajien, lisäksi myös uusi OLED-näytöllinen iPhone.

”Erityisen 10-vuotisjuhlaversion iPhonesta odotetaan olevan ylivoimaisesti paras iPhone, ja se näkyy myös hintalapussa – erittäin todennäköisesti yli 1 000 dollaria, kertoo Applen suunnitelmat tunteva lähde”, Fast Company kirjoittaa.

Toistaiseksi kallein iPhone, iPhone 7 Plus 256 gigatavun muistilla, maksaa Yhdysvalloissa 969 dollaria. Suomessa hinta on 1 139 euroa. Mahdolliselta näin ollen näyttää, että huippuversiona uuden iPhonen hinta kipuaa täällä jopa 1 200 euroon. Fast Company viittaa tarkentamatta muistipäivitykseen, mutta tarkoittaako tämä esimerkiksi jopa 512 gigatavun tallennusmuistia, ei vielä tiedetä.

Myös muut valmistajat ovat hilaamassa älypuhelintensa hintoja ylöspäin. Esimerkiksi Samsungin Galaxy S8:n ja Galaxy S8 Plussan on vahvasti huhuttu olevan tulossa 799 ja 899 euron hintalapuilla. Hinnankorotuksista on ollut huhuja myös ainakin LG:n ja Huawein uusien lippulaivaälypuhelinten ympärillä.

Odotetun uuden erikois-iPhonen povataan poikkeavan aiemmasta useammallakin eri tavalla. Kuten on jo huhuttu, puhelin on saamassa 5,8 tuuman näytön, ensi kertaa OLED-tekniikalla iPhonessa. OLED-näyttöpaneeli tuo paremman väritoiston ja kontrastin, on ohuempi, vähävirtaisempi sekä taivutettavissa, ja iPhonessa näytön odotetaankin ulottuvan reunalta reunalle. Kotipainiketta ei enää olisi, vaan sormenjälkitunnistus olisi osana näyttöä.

Fast Companyn lähde toistaa aiemmat huhut lasisesta takapinnasta sekä ruostumattoman teräksen käytöstä reunoilla. Väitetysti kotipainikkeen katoamisen ohella myös iPhonen sivulta löytyvät painikkeet muuttuvat – niistä tulisi hipaisemalla toimivia.

Uusi iPhone on myös mahdollisesti saamassa täysin uudet 3D-sensorit. Apple on tehnyt kehityksessä yhteistyötä Lumentumin kanssa, Fast Companyn lähde tiesi paljastaa. Jonkinlaisten lisäanturien tulo osaksi iPhonea on ollut esillä aiemmissakin huhuissa. Vieläkään selväksi ei käy, mitä tällä ratkaisulla halutaan saavuttaa. Lisättyä havainnointitekniikkaa voidaan hyödyntää kasvojen tunnistukseen, kameran kuvanlaadun parantamiseen tai jopa jonkinlaiseen lisätyn todellisuuden sovellukseen, lähde paljasti nyt.

Uusia iPhoneja odotetaan samoihin aikoihin kuin viime vuosinakin: joskus syyskuun tienoilla. Se tarkoittaa ainakin yhden asian olevan varma: uusia huhuja ja vuotoja ehtii tulla vielä todella paljon.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom