MobiiliBlogi Uudessa Apple TV:ssä pelit tärkeässä roolissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  Apple on päivittänyt televisioon liitettävän Apple TV:n, jonka se kehuu edustavan yhtiön näkemystä tulevaisuuden televisiosta. ”Harrastuksena” liikkeelle lähtenyt projekti on muodostumassa Applen strategiassa entistäkin tärkeämmäksi, josta kertoo muun muassa erillisen iOS:iin perustuvan tvOS-käyttöjärjestelmän julkistaminen ja sille suunnattujen kehitystyökalujen tuominen kaikkien saataville. Kehittäjät pystyvät j7atkossa luomaan vapaasti sisältöä Apple TV:lle, joka on merkittävä harppaus eteenpäin tuotteen historiassa.

  Uudessa Apple TV:ssä pelit ovat tärkeässä roolissa. Apple toivoo kehittäjien ottavan laitteen omakseen ja kehittävän erityisesti Apple TV:lle suunnjattuja pelejä. Pelattavuudeltaan kokonaisuus tuo mieleen Nintendo Wiin, sillä Applen kaukosäädintä käytetään ohjaimena osoittamalla sekä heiluttelemalla. Siihen on sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi sekä gyroskooppi. Kaukosäätimeen on myös integroitu kosketuslevy, jota kehittäjät voiva hyödyntää.


  [​IMG]

  Pelien lisäksi sovellukset näyttelevät tärkeää osaa. Mukana ovat muun muassa Netflix ja Hulu, mutta on mielenkiintoista nähdä, mitä kehittäjät saavat aikaan

  Uusi Apple TV tukee yhtiön Siri-ääniopasta. Sitä voidaan käyttää paitsi sisällön etsimiseen, mutta myös älykkäämpiin toimintoihin. Esimerkiksi, jos elokuvan aikana henkilön repliikki menee ohi, voi käyttäjä sanoa ”what did she/he say” ja Siri kelaa automaattisesti takaisinpäin.

  Apple TV:n sisuksista löytyy 64-bittinen Ajärjestelmäpiiri. Siitä löytyy USB Type-C-, HDMI- ja ethernet-portit sekä tuki Bluetooth 4.0- ja 802.11ac Wi‑Fi with MIMO -yhteyksille. Infrapuna on myös tuettuna.65

  Uuden sukupolven Apple TV saapuu myyntiin lokakuun lopulla. Yhdysvalloissa se on hinnoiteltu 149 (32GB) ja 199 (64GB) dollariin.


  Apple, Apple Brings Innovation Back to Television with The All-New Apple TV

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju