• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Uudenveroinen Samsung Galaxy S8 Orchid Grey

Tila
Ei auki vastauksille.

Jessica

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
28.4.2004
Viestit
696
Reaktiopisteet
350
Puhelinmalli
iP11pro 256/S10
Takuu
20.4.2019 saakka
Kuitti
Etsinnässä, löytyy ihan varmasti
SIM-lukittu
Ei ole
Väri
Orchid grey
Tallennustila
64 GB
Kunto
Erittäin hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
529e
Sijainti
Tampere/Jyväskylä
Toimitustavat
F2F mieluiten
Myyjän nimi
Jessica
Myyjän sähköposti
YV
Myyjän puhelinnumero
YV
Note 8:n varjoon jäänyt erinomaisessa kunnossa oleva S8. Puhelimessa ollut näytösuoja ja kuori päällä alusta saakka. Mukaan tulee myyntipakkaus koko sisältöineen ja sekalainen setti kuoria (mm. Alcantara, Tech21, UAG) ja avaamaton paketti Samsungin muovisia näytösuojia (2kpl).

Laita yv, jos olet kiinnostunut ostamaan puhelimen. Vaihto ei valitettavasti tule kysymykseen.

Muutama iltavalaistuksessa otettu kuva, puhelin on virheetön, kuvissa näkyvät heijastumat ovat tosiaan heijastumia. Mukana myös kuva kauppaan sisältyvistä kuorista, rivissä myös Samsungin pari omaa clear view:ta Alcantaran lisäksi.
 
Viimeksi moderaattorin editoima:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom