Mobiili.fi Uudenlainen Plants vs. Zombies -kokemus valtaa mobiililaitteet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Plants vs. Zombies Heroes.


  Strateginen Plants vs. Zombies -pelisarja on nyt tehnyt paluun mobiilikentille uuden pelin voimin. Plants vs. Zombies Heroes ei kuitenkaan ole perinteistä Zombi-puolustusta, vaan vie sarjaa hieman toisenlaiseen suuntaan.

  Supercell julkaisi kuluvan vuoden alussa uuden Clash Royale -pelin, joka yhdistelee tuttua Clash-universumia uudenlaisten pelimekaniikkojen kanssa. Hieman samalla ajatuksella on luotu myös EA:n uusin Plants vs. Zombies -peli.

  Plants vs. Zombies Heroesissa pelaajan tehtävänä on keräillä sankareita, jotka voivat olla joko kasveja tai epäkuolleita. Pelaamaan pääsee siis molemmilla, kertoo TouchArcade. Sankarien ympärille muodostetaan joukkueita, joilla käydään taistoon niin tekoälyvastustajia kuin oikeita pelaajiakin vastaan. Varsinainen pelaaminen koostuu edelleen omien hahmojen asettamisesta väyliin jaetulle pelikentälle, mutta nyt mausteena on kaksintaisteluajatus ja monet uudet supervoimat.

  Plants vs. Zombies Heroes on juuri julkaistu rajoitetun testilanseerauksen muodossa. Peli on siis saatavilla vain tietyillä markkinoilla, kuten Uudessa-Seelannissa. Suomen markkinoilla peliä joudutaan odottelemaan vielä jonkin aikaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju