Mobiili.fi Uudenlainen Minecraft-peli julkaistiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Rakenteluun ja laajojen maailmojen vapaaseen tutkimiseen perustuva Minecraft on huippusuosittu peli. Nyt tuttu universumi nähdään uudessa muodossa, kun Minecraft: Story Mode saapuu sovelluskauppoihin.

  Uuden Minecraft-pelin takana on Telltale Games, joka on tunnettu tarinavetoisista ja jaksopohjaisista peleistään. Yhtiö on aiemmin kääntänyt pelimuotoon muun muassa The Walking Deadin ja Game of Thronesin.

  [​IMG]
  Minecraft: Story Mode


  Minecraft: Story Modessa pelaaja astuu Jesse-nimisen päähenkilön kenkiin. Jesse ystävineen ajautuu pelin edetessä eeppiselle matkalle läpi lukuisten vaihtelevien maisemien. Panokset ovat suuret, sillä lopulta pyrkimyksenä on pelastaa koko maailma tuholta. Tuttuun Telltale-tapaan pelaajan päätökset ja toimitavat vaikuttavat suoraan tarinan kulkuun, mikä avaa mahdollisuuksia hyvin erilaisille kokemuksille.

  Minecraft: Story Mode julkaistaan viidessä osassa hieman TV-sarjan jaksojen tapaan. Ensimmäinen osa ”The Order of the Stone” on nyt saatavilla Google Playssa hintaan 5,52 euroa ja Applen App Storessa hintaan 4,99 euroa.

  [​IMG]
  Minecraft: Story Mode

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju