Uuden varmenteen asentaminen N95 8GB

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja sippo, 5/2/08.

 1. sippo

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/05
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N95 8GB / Saunalahti
 2. kimmo Vieras

  0   0   0

  Ainakin oma communicatorini(N9500) ymmärtää tuon *.der-tiedostopäätteen varmenteeksi. Toimii myös, jos muutan päätteen *.cer-muotoon, kuten tuolla ohjeissa sanotaan.
  Imuroin tiedoston tietokoneeseeni, siirsin sen bluetoothilla Nokiaan, "omat"-kansioon.
  Avasin ohjauspaneelin, sieltä suojaus>varmenteiden hallinta. Tulee ilmo "varmenteita ei ole asennettu"..siitä sitten "lisää", jolloin aukeaa tuo "omat"-kansio ja sieltä valitsen tuon "jyu-ca#2.der"-tiedoston. Siitä aukeaa tiedot varmenteesta jonka jälkeen painan "lisää"-nappulaa. Itselläni tuo menee sen jälkeen "muut"-varmennesäilöön. Varmenteen kohdalla otan "näytä tiedot", jonka jälkeen pääsen laittamaan noita luottamusasetuksia.
  Miksi se ei tule näkyviin itselläni tuohon "käyttäjät" välilehden kohdalle, on vielä tässä kohtaa epäselvää, mutta näkyy siis tuolla "muut" välilehdellä.
   
 3. sippo

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/05
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N95 8GB / Saunalahti
  Kyseessä siis nokian N95 uudempi versio.
  Sekä vastaankin itse itselleni, siirtämällä certin puhelimeen ja yrittäen avata se tiedostonhallinnan kautta ei tuota tulosta koska puhelin ei ko. tiedostomuotoa tätä kautta tunnista jostain syystä.
  Mutta sitten taas surffaten puhelimella tuohon osoitteeseen ja avaamalla tuohon certi-fileen viittaavaan linkin - asentuu varmenne oikein nätisti.
   
 4. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  siis kokeilitko tuota yllämainittua .cer päätettä vaihtaa.. S60 laitteisiin normaalisti certit tallennetaan juuri nimenomaan tuossa .cer muodossa

  (en tiedä noista certtien sielunelämistä sen enempää miten .der ja .cer sisältöltään tms formaatiltaan eroaa, vai mitenkään.. guuglellahan tuosta voisi saada irti aikamoisen nippelitiedon sarjatulen.. muttakun ei enää kiinnosta :p )
   

Jaa tämä viestiketju