Uuden Nokia 3310:n suosio yllätti jälleenmyyjän – nyt jo ennakkotilattavissa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216
Nokia_3310_range-1-700x583.jpg


Nokian legendaarisen 3310-mallin uusi versio on kerännyt huimasti kiinnostusta, toteaa Verkkokauppa.com tuoreessa tiedotteessan. Esimerkiksi suosiosta elektroniikkajätti tarjoaa GSMArena-sivustoa, jossa 3310 on tämän hetken ylivoimaisesti kiinnostavin malli, ja jättää suosiossa taakseen monia uusia lippulaivapuhelimia.

Verkkokauppa.comin mukaan uuden 3310:n tarkka lopullinen myyntihinta ei vielä ole selvillä, mutta hinnan odotetaan asettuvan selvästi kosketusnäytöllisten älypuhelinten alapuolelle. Laite on nyt jo ennakkotilattavissa Verkkokauppa.comissa. Operaattoreista DNA:lla ja Elisalla on Nokian uutuuksista jo esittelysivu pystyssä, ja innokkailla mahdollisuus saada lisätietoa sähköpostitse, kun myynninaloitus lähestyy.

”Nokia 3310:n suosio on yllättänyt meidät ja ennakkotilauksia on satanut erittäin kovaa tahtia. En ihmettelisi, jos pian tämä malli löytyy useammalta suomalaiselta – jälleen kerran!”, hehkuttaa Verkkokauppa.comin tuotepäällikkö Juha Orava.

Nokia 3310 on monin tavoin uskollinen esikuvalleen. Tutun muotoilun lisäksi siitä löytyy muun muassa pitkä akkukesto, Nokia Tune -soittoääni ja modernisoitu matopeli. Tiedotteensa otsikossa Verkkokauppa.com jopa kysyy, ovatko lippulaivapuhelimet 3310:n ansiosta pian historiaa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom