Uuden Nokia 3310:n hinnasta uutta tietoa – ”näyttää tulevan myyntihitti”

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103

Uusi Nokia 3310.


Kuhina uuden Nokia 3310:n ympärillä jatkuu. Hintavertailupalvelupalvelu Hintaopas kertoo nyt, että sen ruotsalaisessa sisarpalvelussa Prisjakt.se:ssä 3310-puhelimen kysyntä on kovassa nousussa.

”Tällä hetkellä tämän kännykän haut ovat kasvaneet eniten kaikista Prisjaktin tuotteista”, todetaan kiinnostuksesta ja povataan laitteesta muodostuvan myyntihitti.

Suomessa Nokia 3310:lle ei ole vielä määritelty hintoja. Puhelin on tulossa myyntiin toisen vuosineljänneksen eli huhti-kesäkuun aikana. Ruotsissa osa verkkokaupoista on jo määritellyt puhelimelle hinnan, 699 kruunua eli noin 73 euroa. Tämä hinta on korkeampi kuin Nokia-puhelimista vastaavan HMD Globalin julkistuksen yhteydessä kertoma keskimääräinen 50 euron myyntihintihinta kuluttajalle.

Ruotsissakaan välttämättä kyseessä eivät vielä ole lopulliset hinnat, joten 3310:n todellinen hintataso on vielä kysymysmerkki. Käytännössä nimestä ja muotoilusta joutuu uudessa 3310:ssä kuitenkin maksamaan ekstraa, sillä teknisesti lähes vastaavaa Nokia 222 -mallia on jo pitkään myyty Suomessa alle 40 euron.

Eilen esille nousi kiinnostus uuteen 3310:ään Isossa-Britanniassa, jossa Carphone Warehouse toimii puhelimen jälleenmyyjänä. ”Ennakkorekisteröintien taso on uskomattoman vahvaa, todistaen ettei kaikki ole vain hypeä ja kuluttajat todella haluavat puhelimen käsiinsä”, toteaa johtaja Andrew Wilson Carphone Warehouselta.

Nokia-puhelimista nykyisin vastaava HMD Global julkisti uuden Nokia 3310:n yhdessä kolmen Android-käyttöjärjestelmällisen Nokia-älypuhelimen Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n kanssa puolitoista viikkoa sitten Barcelonassa Mobile World Congressin aattona.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom