Mobiili.fi Uuden Nexus 6:n tekniset tiedot paljastuivat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Huawein ja Googlen odotetaan julkaisevan uuden Nexus 6 -puhelimen jossain vaiheessa syksyä, ja laitteesta näkyy vuotokuvia kiihtyvällä tahdilla. Eilen esittelimme laitteen takaosan muotoilua, ja tänään paljastuu uusien kuvien myötä teknisiä yksityiskohtia laitteesta. Mikäli kuvissa näkyvät tiedot pitävät paikkansa, saattaa tehokkaiden Nexus-laitteiden ystäville olla tiedossa pettymyksiä.

  [​IMG]

  Uusissa kuvissa näkyy vankkaan suojakuoreen verhottu Huawein Nexus-puhelin sekä laitteen näytöllä sen tekniset yksityiskohdat. Suorittimen mallinumeroksi kerrotaan MSM8994, mikä paljastaa järjestelmäpiirin olevan Qualcommin Snapdragon 810. Uuteen Nexus 6:een on huhuttu myös uudempaa ja tehokkaampaa 820-mallia, mutta vaikka kyseinen piiri onkin jo virallisesti esitelty, ei se ehdi enää tämän vuoden aikana esiteltäviin puhelimiin, vaan sitä voidaan odotella markkinoille vasta ensi vuoden puolella. Niinpä 810 ei varsinaisesti ole suuri yllätys uudessa Nexuksessa.

  [​IMG]

  RAM-muistia uutuudessa näyttäisi olevan kolme gigatavua, ja muisti on nopeaa ja virtapihiä LPDDR4-tyyppiä. Tallennustilaa kuvan laitteessa on 64 gigatavua, ja massamuistin on valmistanut Samsung.

  Kuvissa näkyy myös uusi USB Type-C -liitäntä laitteen alaosassa. Vastaava liitäntä on käytössä esimerkiksi uudessa OnePlus 2 -puhelimessa, ja se tullee lähiaikoina yleistymään nopeasti älypuhelimissa ja tableteissa.

  [​IMG]

  Jo ennestään on tiedossa ollut, että uusi Nexus-puhelin käyttää Googlen uusinta käyttöjärjestelmää, nimeltään Android 6.0 Marshmallow. Julkaisuajankohdasta ei vielä ole tarkempaa arviota.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju