Uuden LG G6:n näytön pyöristykset eivät ole vain kosmeettinen kikka – näin LG paransi...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22317
Reaktiopisteet
216
LGMG600S.ASKTPL_f7_2v-700x350.jpg


Jo ennen kuin LG esitteli uusimman huippupuhelimensa, G6:n, se hehkutti laitteen olevan aivan erityisen luotettava ja kestävä. Android Auhtority selvitti, millä tavalla LG on G6:n kestävyyttä pyrkinyt parantamaan.

Yksi erikoisuus ovat näytön kulmat. Käyttäjälle G6:n näytön kulmat näkyvät pyöristettyinä, mutta itse näyttöpaneelissa ei ole pyöristettyjä kulmia. Paneelissa ei kuitenkaan ole myöskään suoria 90 asteen kulmia, vaan sen sijaan paneelin kulmissa on 45 asteen viiste. LG:n mukaan tämä vähentää näyttökokonaisuuden rikkoutumisriskiä, jos laite pääsee putoamaan. LG:n mukaan sen omissa paiskomistesteissä G6 selvisi 70 prosenttia kerroista, kun taas kilpailijoiden laitteet hajosivat käytännössä joka kerta.

Toinen seikka, johon LG kiinnitti erityistä huomiota, oli akun kestävyys. Samsung Galaxy Note7 nosti puhelimien akkuturvallisuuden tapetille, ja ainakin LG sanoo panostaneensa akun kestävyyteen kovasti. Akkua muun muassa suojaavat varsin kattavat kuoret ja koko puhelimen rungon I-palkkirakenteet auttavat suojaamaan sisäosia iskuilta. Akun sisällä anodin ja katodin toisistaan erottava eristekerros on lähes kaksinkertainen Note7:n akkuun verrattuna (15,5 mikronia vs. 8,5 mikronia). LG:n mukaan myös akun testausmetodit ovat erityisen perusteellisia ja laitteen latausjärjestelmä tavallista älykkäämpi niin, että akun lataaminen vanhentaa akkua mahdollisimman vähän.

LGMG600S.ASKTPL_hr-700x350.jpg


Kolmas kestävyyserikoisuus G6:ssa on lämmönhallinta. Järjestelmäpiirin jäähdyttäminen lämpöputken avulla ei ole enää uusi idea tehokkaissa älypuhelimissa, mutta G6:ssa myös näyttöä ohjaava piiri on varustettu omalla lämpöputkellaan. Lisäksi järjestelmäpiiri ja näyttöpiiri on sijoitettu mahdollisimman kauas toisistaan, jottei laitteen sisälle muodostuisi erityisen kuumia pisteitä. Laitteen alumiinirunko myös johtaa lämpöä tehokkaasti pois komponenteilta.

Kaikki edellä lueteltu on tietysti LG:n omaa hehkutusta, ja vain aika näyttää, miten G6 käytännössä suoriutuu. Kyseessä on kuitenkin mielenkiintoinen ja varsin hyödyllinen pelinavaus LG:ltä. Galaxy Note7 osoitti sekä valmistajille että käyttäjille riskien olevan todellisia, joten toivottavasti parantunut turvallisuus ja kestävyys leviävät yleisemmiksikin ilmiöiksi.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom