Mobiili.fi Uuden iPhonen myyntipakaus kuvassa – luvassa aiempaa pienempiä akkuja?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Oletettu iPhone 6s Plus -myyntipakkaus


  Uusin iPhone 6s -kuvavuoto ei kohdistu itse laitteeseen vaan sen myyntipakkaukseen. Kuvamateriaalin ohella lähteet kertovat, että syksyllä julkaistavat iPhonet sisältävät aiempaa pienemmät akut.

  Tarkalleen ottaen julkisuuteen vuotaneessa kuvassa näkyy oletettu iPhone 6s Plussan myyntipakkaus. Esillä ovat kylkien nimitekstit, kultainen omenalogo ja paketin päälle kuvattu puhelin.

  Kuvan aitous on kuitenkin herättänyt joissain tahoissa epäilyksiä. MacRumors huomauttaa, että pakkausmateriaali vaikuttaa totuttua ohuemmalta. Lisäksi tuotekuvassa näkyvää taustakuvaa ei toistaiseksi löydy iOS 9:n betaversioista.

  Kuvan takaa löytyvä lähde on lisäksi kertonut, että molemmat uudet iPhonet toimivat aiempaa pienemmillä akuilla. iPhone 6s:n akkukapasiteetin kerrotaan laskevan 1810 milliampeeritunnista 1715 milliampeerituntiin. iPhone 6s Plussan akun pitäisi taas pudota 2915 milliampeeritunnista 2750 milliampeerituntiin. Mikäli tieto pitää paikkansa, on akkujen tehokkuutta mahdollisesti saatu parannettua aiemmasta.

  Aiempien tietojen mukaan luvassa on iPhone-historian suurin s-päivitys. Muutoksia odotetaan esimerkiksi puhelinten kameroihin lisättyjen pikseleiden ja valovoimaisuuden muodossa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju