Mobiili.fi Uuden iPhone-mallin huhutaan menevän tuotantoon vuodenvaihteen jälkeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Eräs kuviteltu näkemys iPhone 6c:n muotoilusta iPhone 6s:n ja iPhone 6s Plussan rinnalla


  Kiinasta kajahtaa tuoretta huhua, jonka mukaan Apple olisi keväällä esittelemässä uuden, pienen iPhone-mallin, ja tämän mallin tuotannon sanotaan alkavan tammikuussa. Taustalla on operaattori China Telecomin vuoto, joka paljasti myös muutamien muiden kevään puhelimien julkaisuaikatauluja.

  Gadgetz Arena -sivusto kertoo Kiinasta kantautuvista huhuista. Niiden mukaan uusi pieni iPhone-malli, nimeltään mahdollisesti iPhone 6c, julkaistaisiin huhtikuussa. Se korvaisi iPhone 5s:n Applen malliston edullisimpana puhelimena. Raportin mukaan laite käyttäisi neljätuumaista näyttöä, jonka resoluutio olisi samat 1136 x 640 pikseliä kuin iPhone 5s:n näytössä. Näyttöä suojaava lasi olisi reunoiltaan kaareva samaan tapaan kuin iPhone 6- ja 6s-malleissa, mutta muuten laite muistuttaisi ulkoisesti hyvin pitkälti iPhone 5s:ää. Värivaihtoehtoja sanotaan olevan kolme, eli hopea, kulta ja tumma avaruusharmaa.

  Muita uuden iPhone-mallin huhuttuja teknisiä ominaisuuksia ovat kahden gigatavun RAM-muisti sekä sama A9-suoritin, jota myös uudet iPhone 6s -mallit käyttävät. Akun kapasiteetiksi kerrotaan 1642 milliampeerituntia, kun iPhone 5s:ssä kapasiteettia on hieman vähemmän, eli 1570 milliampeerituntia.

  Tuoreet huhut osuvat yksiin monien aiempien huhujen kanssa, mutta uusimman raportin mukaan tämä ”iPhone 6c” ei kuitenkaan olisi hinnaltaan 5s:ää edullisempi. Kiinassa iPhone 5s maksaa 3288 juania, eli reilut 460 euroa, kun taas uuden mallin hinnaksi huhutaan jopa 4000 juania, eli noin sata euroa enemmän.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju