Mobiili.fi Uuden huippupuhelimen sijaan pitkään odotettu tabletti – Samsung Galaxy Tab S3 julkistetaan...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/1/17.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
Katso käyttäjittäin: Katso käyttäjittäin
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  5141
  Tykkäykset:
  9
  [​IMG]

  Samsungin uutta, odotettua ja jo täysin vuotanutta Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelinta ei olla julkistamassa Mobile World Congressissa viime vuosista poiketen, vaan parhaan tiedon mukaan vasta 29. maaliskuuta.

  Mitä ihmettä Samsung sitten aikoo mobiilialan vuotuisen suurimman tapahtuman yhteydessä sitten helmikuun lopulla esitellä? No ainakin yhden uuden tabletin.

  Galaxy Tab S3:sta ollaan huhuttu jo monta kuukautta ja laitteen julkistusta odotettiinja jopa Samsungin maaosaston nähtiin tuleva lanseeraus vahvistavan – syyskuun alun IFA-messuille. Samsungin uutta tablettimalliston huippua Galaxy Tab S3:a ei kuitenkaan ole vieläkään julkistettu. MWC:ssä sen ajan kuitenkin pitäisi vihdoin ja viimein koittaa, kertoo korealaisjulkaisu Naver. Julkistus tapahtuisi sunnuntaina 26. helmikuuta, eli maanantaina alkavan Mobile World Congressin aattona monien muiden julkistusten tapaan. Samsung ei ole vielä lähettänyt kutsuja mahdolliseen julkistustilaisuuteen.

  Tarjolle Galaxy Tab S3:sta ovat tulossa perinteiseen tapaan sekä vain Wi-Fi-verkkoja että myös mobiiliverkkoja tukevat malliversiot.

  Galaxy Tab S3 -huhujen mukaan laitteessa on:

  • Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversio
  • 9,6 tuuman näyttö 2048×1535 pikselillä
  • Sormenjälkitunnistin kotinäppäimessä
  • Qualcomm Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri
  • 4 gigatavua RAM-muistia
  • 12 megapikselin taka- ja 5 megapikselin kamera
  • USB-C-liitäntä

  Galaxy Tab S3 olisi vain 5,6 millimetriä paksu eli tabletiksikin erittäin ohut.

  Mahdollisesti Galaxy Tab S3 nähdään Samsungille tyypilliseen tapaan eri maissa eri järjestelmäpiirillä. Snapdragon 820:n ohella toinen huhuissa esillä ollut vaihtoehto on Samsungin oma Exynos 7420, joka on käytössä jo parin vuoden takaisessa Galaxy S6 -puhelimessa.

  Ainakin Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa Galaxy Tab S3:n pitäisi tulla myyntiin jo maaliskuussa. Myös Suomeen tablettia sopii odottaa kevään aikana.

  Galaxy Tab S3:n lähestyvästä julkistuksesta kertoo myös sen vierailu jo Yhdysvalloissa viestintäviranomaisen FCC:n testeissä.

  [​IMG]
  Galaxy Tab S3 FCC:n kuvassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju