Mobiili.fi Uuden 4,7 tuuman iPhonenkin kamerassa uudistus – mukana optinen kuvanvakain

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Aiempi vuotokuva osoittaa, millaisia design-muutoksia uusiin iPhoneihin on luvassa. Huomaa suuremman mallin uusi kaksoiskamera ja pienemmän aiempaa suurempi kameran linssi.


  Applen odotetaan julkistavan kaksi uutta iPhone-mallia 7. syyskuuta – jo tuttuun tyyliin luvassa ovat sekä 4,7 että 5,5 tuuman näytöillä varustetut uutuusmallit – mahdollisesti mallinimeltään iPhone 7.

  Suurempaan 5,5 tuuman Plus-mallin iPhoneen odotetaan uutta kaksoiskameraa, jonka tarjoamista ominaisuuksista on jo myös saatu tietoa.

  Lukuisten vuotokuvien perusteella kuitenkin myös uuden 4,7 tuuman iPhone-mallin kamera on kokemassa muutoksen: kameran linssi on aiempaa suurempi halkaisijaltaan ja se ulkonee edelleen muusta ympäröivästä alueesta.

  Nyt ranskalainen Nowhereelse-sivusto on jakanut kuvia väitetyistä tulevan iPhonen kamerakomponentista, joka vahvistaa jo aiemminkin kuultuja huhuja optisen kuvanvakaimen tulosta myös iPhone-uutuuksista pienempään.

  [​IMG]
  iPhone 7:n kamerakomponentti Nowhereelsen kuvassa aiempien rinnalla.


  Optinen kuvanvakain on aiemmin ollut iPhoneista mukana jo iPhone 6 Plussassa ja iPhone 6s Plussassa, mutta ei vielä pienemmän koon malleissa.

  Kuvanvakautuksen lisäämisen ohella muista muutoksista iPhonen kamerassa ei ole vielä tietoa.

  Lisää tulevista iPhoneista voit lukea aiemmista jutuistamme.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju