• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Ostettu Uudehko android luuri *KOTKA*

Tila
Ei auki vastauksille.

johnnyw

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
28   0   0
Liittynyt
26.11.2013
Viestit
563
Reaktiopisteet
199
Puhelinmalli
Vaihtelee
Eli katsellaan josko löytyisi sopivaa kapulaa. Mieluiten isolla näytöllä (5.5" tai isompi) mutta muutakin voi ehdottaa, ei kuitenkaan mitään alle 5" luureja.

Listataan nyt muutama jotka voi kiinnostaa:

- Samsung Note 4/Edge/5, GS6 Edge+, GS7 Edge
- Sony Xperia Z5, Z5 premium, XZ, ehkä X performance ( Mielellään joku muu väri kun musta )
- LG G4, G5
- Lenovo/Motorola Moto Z, Z Play

Nuo nyt vaan esimerkkejä ja muitakin voi ehdottaa. Kriteereitä kuitenkin sen verran että oltava naarmuton/kolhuton ja tottakai täysin toimiva. Oheistarvikkeita (kuoria jne) jos tulee mukaan niin siitä plussaa.


F2F käteiskaupat kotkassa tai matkahuollon kautta bussiennakolla.
 
Viimeksi muokattu:

johnnyw

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
28   0   0
Liittynyt
26.11.2013
Viestit
563
Reaktiopisteet
199
Puhelinmalli
Vaihtelee
Pistetään mietintään. Huaweit ei kuitenkaan tuon surkean emui käyttiksen (oma mielipide) takia ole ihan kärkipäässä listalla.
 

Timpaxi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
250   0   0
Liittynyt
27.10.2007
Viestit
7352
Reaktiopisteet
12340
Puhelinmalli
Pixel 6 Pro, Fold4
Pistetään mietintään. Huaweit ei kuitenkaan tuon surkean emui käyttiksen (oma mielipide) takia ole ihan kärkipäässä listalla.

Ok, vaikka onhan tuo Nougatti jo hivenen miellyttävämpi
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom